ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Γ.Γ ΠΟΕΔ προς ΔΗΣΥ: Αν επιθυμούν σύγκρουση θα την έχουν τα ψέματα τελείωσαν

Ο «πόλεμος» στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Η κρίση στην παιδεία πέρασε από την πρώτη κιόλας στιγμή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με τις αναρτήσεις των εμπλεκομένων να είναι καθημερινό φαινόμενο. Αυτή την φορά ο Γενικός Γραμματέα της ΠΟΕΔ, Χάρης Χαραλάμπους έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα στον ΔΗΣΥ κάνοντας λόγο για σύγκρουση.

Αφορμή φαίνεται ότι στάθηκαν οι δηλώσεις του Προέδρου του ΔΗΣΥ κύριου Αβέρωφ Νεοφύτου, ο οποίος τόνισε ότι «συζητούν 7 ώρες (με την κυβέρνηση) καταλήγουν παν συνεδριάζουν και μετά λένε όχι. Εγώ ένα πράγμα ξέρω. Όταν κάτσω σε ένα τραπέζι και συμφωνήσω ένα πράγμα- αν δεν έχω τα επιχειρήματα να πείσω τα αρμόδια σώματα του κόμματος που ηγούμαι- θα πάω σπίτι μου. Τον λόγο μου δεν τον αθετώ. Θα σεβαστώ την απόφαση των συλλογικών οργάνων αλλά τον λόγο μου δεν τον αθετώ»


Γενικός Ελεγκτής: «Το ψεύδεσθαι είναι από τα μαθήματα που οι καθηγητές παραδίδουν στα παιδιά μας;»


«Με ποιο σκεπτικό να συνεχίσει ο οποιοσδήποτε διάλογος;» είπε ο κύριος Νεοφύτου κάνοντας αναφορά και στην καταγγελία που έκαναν οι συνδικαλιστές των εκπαιδευτικών οργανώσεων προς τον Υπουργό Παιδείας.

Με σημερινή ανάρτηση του ο κύριος Χαραλάμπους αναφέρει ότι αν ο ΔΗΣΥ θέλει σύγκρουση θα την έχει.

Διαβάστε αναλυτικά τα όσα έγραψε:

ΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΤΗ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΘΑ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ: Με την τελευταία ανακοίνωση του ΔΗΣΥ, αλλά και τις δηλώσεις του προέδρου και στελεχών του, είναι πλέον ολοφάνερο, ότι αυτοί βρίσκονται πίσω από την τεχνητή κρίση στην Παιδεία.
Είναι φανερό ότι επιθυμούν να οδηγήσουν τα πράγματα προς μετωπική σύγκρουση. Δεν επιθυμούν την επίλυση της διαφοράς. Οι εκπαιδευτικές Οργανώσεις θα κάνουν την απαραίτητη υπομονή μέχρι αύριο το απόγευμα που συνεδριάζουν τα ΔΣ τους.
Να γνωρίζουν καλά στον ΔΗΣΥ πως το Κόμμα τους είναι κόκκινο πανί για ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ, ανεξάρτητα κομματικής τοποθέτησης.

Να γνωρίζουν καλά στον ΔΗΣΥ ότι αν επιθυμούν την σύγκρουση, ΘΑ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ, τα ψέματα τελείωσαν.

 

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X