ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Φρικτό έγκλημα στο Τρίκωμο: Την χτύπησε με σφυρί - Δεν παραδέχεται

Έχει καταδικαστεί και για απόδραση

24news team

Αθώος δήλωσε ενώπιον δικαστηρίου ο Σεφέρ Μπούγρα Αλτουντάγ ο οποίος κατηγορείται για την φρικτή δολοφονία της 16χρονης Τουρκοκύπριας, Ζεχιέ Χελίν Ρεσούρ. Ο Σεφέρ μέσω του δικηγόρου του δήλωσε ότι προτίθεται να αποδεχτεί όλες τις κατηγορίες που του απαγγέλθηκαν εκτός από αυτή του φόνου εκ προμελέτης.

Η επόμενη δικάσιμος έχει οριστεί στις 13 Νοεμβρίου.

Να σημειωθεί ότι, ο Σεφέρ έχει καταδικαστεί ήδη για «παραβίαση στρατιωτικής βάσης» αφού μετά το έγκλημα διέφυγε στις ελεγχόμενες από την Κυπριακή Δημοκρατία περιοχές όπου αργότερα παραδόθηκε στην «αστυνομία» του ψευδοκράτους, με την μεσολάβηση των Ηνωμένων Εθνών.

Την χτύπησε έξι φορές με σφυρί

Ο φερόμενος δράστης, όπως ακούστηκε σε προηγούμενη δικάσιμο, χτύπησε την Ζεχιέ έξι φορές με σιδερένιο σφυρί μετά από καβγά που είχαν οι δυο τους στο αυτοκίνητό του γύρω στις 2:00 τα ξημερώματα της 25ης Ιανουαρίου. Το αυτοκίνητο ήταν σταθμευμένο σε εργοτάξιο στην περιοχή «Long beach» στο κατεχόμενο Τρίκωμο. Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, στην συνέχεια την χτύπησέ δύο φορές στον λαιμό με σωλήνα που βρήκε στο εργοτάξιο. Ακολούθως έφυγε με το αυτοκίνητό του το οποίο εντοπίστηκε τις επόμενες μέρες εγκαταλελειμμένο στην περιοχή της κατεχόμενης Δερύνειας.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση