ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Φωτογραφία: Έτσι έβαλαν την πυρκαγιά στην Πάφο

Εντοπίστηκε το μέσο του εγκλήματος

Οι πυρκαγιές σε διάφορες περιοχές του νησιού μας, τον τελευταίο καιρό, διαδέχονται η μια την άλλη, με κάποιες εκ των οποίων να είναι εμπρησμοί και αποδεδειγμένα.

Η νέα φωτογραφία που ανέρτησε ο Διευθυντής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Μάρκος Τράγκολας, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αποδεικνύει του λόγου το αληθές και να φανερώνει το μέσο του εγκλήματος: ένα εντομοαπωθητικό «φιδάκι».

«Όταν λέμε μας βάζουν τις πυρκαγιές, πρέπει να το αποδεικνύουμε. Ψες στην Σαλαμιού, Πάφου. Σε δύο εστίες.», έγραψε χαρακτηριστικά:

Όπως αναφέρει στην ανάρτησή του ο κ. Τράγκολας, «την Δευτέρα συνέρχεται η Επιτροπή Εσωτερικών της Βουλής για αύξηση των ποινών σε 10 χρόνια φυλάκιση η 20,000 ευρώ πρόστιμο ή και τις δύο ποινές μαζί», εκφράζοντας στο τέλος την επιθυμία όπως οι αυστηρότερες ποινές λειτουργήσουν προς όφελος όλων μας.

Τα γεγονότα

Η φωτιά ξέσπασε γύρω στις 18.20 σε ξηρά χόρτα, άγρια βλάστηση, αριθμό πεύκων και ελιών στην περιοχή Ελαιοχώρι.

Ανταποκρίθηκαν 3 πυροσβεστικά οχήματα από πόλη και επαρχία Πάφου, 1 πυροσβεστικό όχημα από Τμήμα Δασών, 1 από Ταμείο Θήρας και 2 φορητές πυροσβεστικές μονάδες από τις κοινότητες Σαλαμιού και Γαλαταριά καθώς επίσης και καδενοφόρο όχημα.

Η πυρκαγιά, η οποία τέθηκε υπό έλεγχο στις 01.02 είχε ως αποτέλεσμα να καεί συνολική έκταση περίπου 3 1/2 εκταρίων. Τα αίτια της διερευνήθηκαν σε συνεργασία με την Αστυνομία και πρόκειται περί κακόβουλης πράξης.

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X