ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Φωτιά στο επαρχιακό δικαστήριο Λευκωσίας: Πριν ή μετά την πυρκαγιά η έκρηξη; (pics, χάρτης)

Τι ερευνούν η αστυνομία και η πυροσβεστική

Σε κινητοποίηση τέθηκε η αστυνομία και η πυροσβεστική μετά από φωτιά στο επαρχιακό δικαστήριο Λευκωσίας.  Όπως δήλωσε ο Εκπρόσωπος Τύπου της Πυροσβεστικής Ανδρέας Κεττής, η Υπηρεσία δέχθηκε στις 02:50 κλήση για πυρκαγιά σε αίθουσα του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας.

Η Πυροσβεστική ανταποκρίθηκε με 2 οχήματα από την Πύλη Πάφου και ένα από τον Σταθμό της Ακρόπολης και κατάφεραν να θέσουν υπό πλήρη έλεγχο τη φωτιά η ώρα 4:40.

Στο χώρο του δικαστηρίου έσπευσαν για διερεύνηση των αιτιών της πυρκαγιάς μέλη του εγκληματολογικού τμήματος, πυροτεχνουργοί, η μονάδα των ανιχνευτικών σκυλιών της αστυνομίας και μέλη της πυροσβεστική. Σύμφωνα με τις πληροφορίες τα στοιχεία από την διερεύνηση θα πάρει ώρα να δημοσιοποιηθούν αφού είναι πολλά τα πράγματα που πρέπει να τύχουν εξέτασης. Όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε οι υπηρεσίες που βρίσκονται στην σκηνή ψάχνουν να δουν κατά πόσο η έκρηξη έγινε μετά ή πριν την πυρκαγιά.

Μιλώντας στο Τρίτο και κληθείς να σχολιάσει την πυρκαγιά στο κτήριο του δικαστηρίο ο κύριος Ιωνάς Νικολάου είπε ότι δεν φαίνεται να υπήρξε παραβίαση της εισόδου του κτιρίου, ενώ όπως είπε, παραμένει άγνωστο εάν έχουν καταστραφεί τεκμήρια που αφορούν ποινικές υποθέσεις.

Η ανακοίνωση του δικηγορικού συλλόγου

Όλες οι αστικές υποθέσεις ενώπιον Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας αναβάλλονται για την άλλη Δευτέρα ημερ. 5/03/2018. Για τις ποινικές υποθέσεις θα ειδοποιηθείτε αργότερα.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X