ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Φωτιά στην Επαρχία Λευκωσίας - Επηρεάστηκαν πάσσαλοι της ΑΗΚ

Η ενημέρωση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας

Σε 43 περιστατικά ανταποκρίθηκε το τελευταίο 24ωρο η Πυροσβεστική Υπηρεσία, ανέφερε σε ανάρτησή του στην πλατφόρμα Χ ο Εκπρόσωπος Τύπου της Πυροσβεστικής Ανδρέας Κεττής την Πέμπτη.

Συγκεκριμένα, σημείωσε ότι η Πυροσβεστική Υπηρεσία ανταποκρίθηκε σε 25 πυρκαγιές και 18 ειδικές υπηρεσίες, με πιο σημαντική την πυρκαγιά η οποία εκδηλώθηκε στις 12:59 μεταξύ των κοινοτήτων Ακάκι και Δένειας στην Επαρχία Λευκωσίας, με καμένη έκταση ένα τετραγωνικό χιλιόμετρο από ξηρά χόρτα, άγρια βλάστηση, ευκάλυπτους και άλλα δέντρα.

Συμπληρώνεται πως από την πυρκαγιά επηρεάστηκε αριθμός πασσάλων της ΑΗΚ και λάστιχα άρδευσης, με συνολικά τρία πυροσβεστικά οχήματα από πυροσβεστικούς σταθμούς της Λευκωσίας, ένα πυροσβεστικά όχημα από το Τμήμα Δασών και δύο εκσκαφείς να ανταποκρίνονται στο περιστατικό.

Η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο στις 17:00, με τα αίτια να διερευνώνται σε συνεργασία με την Αστυνομία, καταλήγει ο κ. Κεττής στην ανάρτησή του.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

Μύρισε Πάσχα στη Lidl Food Academy

Μύρισε Πάσχα στη Lidl Food Academy

Η Lidl Κύπρου για ακόμα μία χρονιά υποδέχτηκε εκατοντάδες επισκέπτες στην εορταστική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην ...
Δελτίο Τύπου
 |  ΚΟΙΝΩΝΙΑ