ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Φωτεινές πινακίδες: Σε ποιο δρόμο τοποθετήθηκαν

Αν ο διερχόμενος οδηγός υπερβεί το όριο ταχύτητας, τότε εμφανίζεται ένα πρόσωπο θυμωμένο

ΚΥΠΕ

Φωτεινές πινακίδες στις οποίες καταγράφεται η ταχύτητα κάθε διερχόμενου οχήματος, τοποθετήθηκαν στον αυτοκινητόδρομο Μεσόγης – Τσάδας - Πόλης Χρυσοχούς.

Πρόκειται για τέσσερις φωτεινές πινακίδες, που τοποθετήθηκαν από τον Κλάδο Κυκλοφοριακών Μελετών των Δημοσίων Έργων στο συγκεκριμένο οδικό δίκτυο και χαρακτηρίζονται πολύ βοηθητικές, αφού προειδοποιούν τον οδηγό για την ταχύτητα του.

Αν ο διερχόμενος οδηγός υπερβεί το όριο ταχύτητας, τότε εμφανίζεται ένα πρόσωπο θυμωμένο, ωστόσο αν ο οδηγός δεν υπερβαίνει το όριο ταχύτητας τότε το πρόσωπο που εμφανίζεται είναι χαμογελαστό.

Με την τοποθέτηση των μεγάλων φωτεινών πινακίδων, ωστόσο, δεν γίνονται καταγγελίες των οδηγών για υπέρβαση του ορίου ταχύτητας.

Ο πρόεδρος του Κοινοτικού Συμβουλίου Μεσόγης Νικόλας Αρέστη σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ ανέφερε πως ύστερα και από ενημέρωση της οποίας έτυχε από το Τμήμα Δημοσίων Έργων, οι φωτεινές πινακίδες ορίου ταχύτητας έχουν τοποθετηθεί μετά τα φώτα τροχαίας που οδηγούν αριστερά στην Τρεμιθούσα και στην Ιερά Μονή του Αγίου Νεοφύτου και ακριβώς πάνω στον αυτοκινητόδρομο που συνδέει την Πάφο με την Πόλη Χρυσοχούς.

Ο δρόμος αυτός, είπε ο κ. Αρέστη παρουσιάζει μεγάλη κυκλοφοριακή κίνηση, με εκατοντάδες οχήματα και φορτηγά να διέρχονται καθημερινά και όλες τις ώρες γιατί ουσιαστικά, όπως είπε, είναι το οδικό δίκτυο που συνδέει την Πάφο, τη Μεσόγη με την Πόλη Χρυσοχούς και τις γύρω κοινότητες της περιοχής.

Ήδη, είπε, τις έχουν προσέξει διερχόμενοι οδηγοί χωρίς ωστόσο να αντιδρούν αφού η τοποθέτηση τους είναι προειδοποιητικού χαρακτήρα προς συμμόρφωση των οδηγών με το όριο ταχύτητας και χωρίς να γίνονται καταγγελίες, κατέληξε.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση