ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 news

Η νεκροτομή μίλησε: Αυτά είναι τα αίτια του θανάτου του 18χρονου

Οφείλεται σε ασφυξία συνεπεία εισρόφησης εμεσμάτων

Σε ασφυξία συνεπεία εισρόφησης εμεσμάτων οφείλεται ο θάνατος του 18χρονου υπόδικου Ανδρέα Σωφρονίου στις κεντρικές φυλακές, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο ιατροδικαστής Σοφοκλής Σοφοκλέους, ο οποίος διενήργησε το πρωί τη νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού του στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.


Ερωτηθείς εάν ο νεαρός  είχε κάνει προηγουμένως χρήση ναρκωτικών, όπως έγραψαν κάποια δημοσιεύματα, ο κ. Σοφοκλέους είπε ότι αυτό θα το δείξουν οι τοξικολογικές εξετάσεις που αναμένεται να είναι έτοιμες σε περίπου δεκαπέντε ημέρες.


Σε ερώτηση τι μπορεί να προκάλεσε τον εμετό, ο κ. Σοφοκλέους είπε ότι αυτό δεν μπορεί να το γνωρίζει κάποιος με βεβαιότητα αφού είναι κάτι που μπορεί να συμβεί στον οποιονδήποτε για τον οποιονδήποτε λόγο.


Φως στις συνθήκες κάτω από τις οποίες έχασε τη ζωή του ο 18χρονος αναμένονται να ρίξουν και οι εξετάσεις της Αστυνομίας η οποία διερευνά υπόθεση αιφνίδιου θανάτου, ενώ αποκλείστηκε το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας ή αυτοκτονίας.


Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε χθες το ΚΥΠΕ, ο 18χρονος κρατείτο ως υπόδικος για υποθέσεις κλοπών και διαρρήξεων σε κελί στην πτέρυγα των καταδίκων μαζί με τον κατάδικο θείο του και αδελφό του πατέρα του μετά από δική του επιθυμία και σχετικό γραπτό αίτημα που υπέβαλε, με τη σύμφωνο γνώμη και των Υπηρεσιών Ψυχικής Υγείας.    

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X