ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Φόνος Μιχαήλ: Συνελήφθησαν τρεις και οι δύο ομολόγησαν αδικήματα

Ποιες κατηγορίες φέρονται να παραδέχονται οι ύποπτοι

Στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης φόνου του 44χρονου Χρίστου Μιχαήλ από τη Λεμεσό, ο οποίος είχε εντοπιστεί νεκρός στο αυτοκίνητό του την περασμένη Δευτέρα 14 Ιανουαρίου, 2019, στη βάσει αξιολόγησης στοιχείων, η Αστυνομία προχώρησε χθες βράδυ στη σύλληψη τριών προσώπων αδερφών ηλικίας 28, 19 και 16 χρόνων, από την επαρχία Λεμεσού.

Εναντίον τους διερευνώνται τα αδικήματα του φόνου εκ προμελέτης, συνωμοσίας προς διάπραξη φόνου, συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, απόπειρας ληστείας, απόπειρας ληστείας, κλοπής κινητού τηλεφώνου, παράνομης κατοχής και μεταφοράς πυροβόλου όπλου και παράνομης κατοχής εκρηκτικών υλών. 


Επιχείρηση ΥΚΑΝ - Έτσι εντόπισαν τα 14 κιλά κοκαΐνης


Ανακρινόμενοι, ο 28χρονος και ο 19χρονος φέρονται να ομολόγησαν τη διάπραξη των πιο πάνω αδικημάτων.

Όπως ανέφερε ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας, Ανδρέας Αγγελίδης, οι τρεις συλληφθέντες δεν φαίνεται να έχουν απασχολήσει την Αστυνομία στο παρελθόν.

«Έρχομαι σε λίγο»

Εξάλλου, σύμφωνα με πληροφορίες έγιναν έρευνες σε διάφορες οικίες. Μια εξ αυτών ανήκει σε αστυνομικό που τελεί σε διαθεσιμότητα, ωστόσο από τις έρευνες δεν προέκυψε κάτι το μεμπτό.

Σύμφωνα με πληροφορίες του 24NEWS το θύμα πριν να μεταβεί στην περιοχή του εγκλήματος, βρισκόταν σε καφενείο όπου και δέχθηκε τηλεφώνημα με τους παρευρισκόμενους να τον ακούνε να λέει «έρχομαι σε λίγο» ενώ οι ανακριτές ζήτησαν από το δικαστήριο διάταγμα αποκάλυψης τηλεπικοινωνιακών δεδομένων, το οποίο και έγινε αποδεκτό.

Να σημειώσουμε ότι το κινητό του 44χρονου Χρίστου Μιχαήλ παραμένει άφαντο ενώ στο αυτοκίνητό του εντοπίστηκε το χρηματικό ποσό των 4 χιλιάδων ευρώ.

Όπως όλα δείχνουν η δολοφονία έγινε το βράδυ της Κυριακής 13/1 με επικρατέστερο σενάριο τα ναρκωτικά, ωστόσο η αστυνομία εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα.

Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X