ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Φονικό Γερμασόγειας: Και μια γυναίκα στην λίστα της Αστυνομίας

Αυξάνονται και πληθύνονται οι καταζητούμενοι

Νέα στοιχεία προκύπτουν, σε σχέση με την στυγερή δολοφονία του 47χρονου Γεωργιανού, Ερνέστο Λεωνίδη, που διαπράχθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης, σε ταβέρνα, επί της λεωφόρου Γεωργίου Α', στην Γερμασόγεια, στην Λεμεσό.

Σύμφωνα δηλώσεις εκπροσώπου του ΤΑΕ Λεμεσού στο 24News, η Αστυνομία καταζητεί με δικαστικό διάταγμα έναν Ρώσο, αδελφό ενός από τους δύο συλληφθέντες, ενώ την ίδια ώρα αναζητεί άλλους πέντε άνδρες και μια γυναίκα.

Την ίδια ώρα, για επιστημονικές εξετάσεις έχει σταλεί το κινητό τηλέφωνο που εντοπίστηκε στην σκηνή του φόνου, ενώ εξετάζονται και οι κάμερες των κλειστών κυκλωμάτων παρακολούθησης της περιοχής.

Παράλληλα, συνεχίζουν να λαβάνονται καταθέσεις από αυτόπτες μάρτυρες, ενώ για κατάθεση θα κληθούν πολλά άλλα άτομα, πρόσθεσε η ίδια πηγή.

Υπό οκταήμερη κράτηση οι δύο συλληφθέντες

Σήμερα, Παρασκευή, οι δύο συλληφθέντες, ένας Ρώσος και ένας Γεωργιανός, 24 και 25 ετών, αντίστοιχα, που συνελήφθησαν ως ύποπτοι, οδηγήθηκαν ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού, το οποίο εξέδωσε διάταγμα οκταήμερης προσωποκράτησής τους.

Οι εν λόγω φέρονται ως τα πρόσωπα που μετέφεραν, με αυτοκίνητο, τους εκτελεστές στο εστιατόριο όπου διαπράχθηκε το έγκλημα.

Παράλληλα, το Δικαστήριο εξέδωσε ένταλμα σύλληψης του αδερφού του Ρώσου, με την Αστυνομία να τον καταζητεί.

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X