ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πυρκαγιά Λευκωσίας - Με διαρροή υγραερίου συνδέεται η έκρηξη (pıcs)

Όλα τα ενδεχόμενα παραμένουν ανοικτά

Νέα τραγωδία σημειώθηκε λίγο πριν από τις 03:00 τα ξημερώματα, στο κέντρο της Λευκωσίας, στην οδό Κωστάκη Παντελίδη, μετά από πυρκαγιά και έκρηξη σε καφεστιατόριο.

Νεότερες πληροφορίες από την Πυροσβεστική Υπηρεσία μας ανάφεραν ότι η έκρηξη συνδέεται με διαρροή υγραερίου αλλά όπως μας τονίστηκε όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοικτά.


Τράβηξε μαχαίρι για τα... ξύλα


Νωρίτερα: 

Στην κλήση ανταποκρίθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία με τέσσερα οχήματα. Με την κατάσβεση της πυρκαγιάς, οι πυροσβέστες εισήλθαν στο κτήριο όπου εντόπισαν ένα νεκρό πρόσωπο στον πρώτο όροφο. Οι πληροφορίες κάνουν λόγο για γυναίκα, που δεν πρόλαβε να απομακρυνθεί από την σκηνή. Οι πρώτες ενδείξεις κάνουν λόγο για αλλοδαπή, με καταγωγή από την Ουκρανία.


Έτσι ισχυρίζεται ότι σκότωσε τον Κόκο


Οι συνθήκες της έκρηξης και της πυρκαγιάς διερευνώνται, ωστόσο φαίνεται πως υπήρξαν έκρηξη, βίαιη εκτόνωση και έντονο ωστικό κύμα.

Οι έρευνες της Αστυνομίας βρίσκονται σε εξέλιξη, σε μια προσπάθεια να φανεί το κατά πόσον η πυρκαγιά και η έκρηξη οφείλονταν σε κακόβουλη ενέργεια ή σε ατύχημα. Άγνωστο παραμένει ακόμα εάν η έκρηξη προηγήθηκε της πυρκαγιάς ή το αντίθετο.

Η σκηνή παραμένει αποκλεισμένη, ενώ στο σημείο βρίσκονται μέλη της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, που διεξάγουν έρευνες.

Η ανακοίνωση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας

Η ώρα 02.49 λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά σε καφεστιατόριο στο ισόγειο τριώροφης πολυκατοικίας στην οδό Κωστάκη Παντελίδη (Πλατεία
Σολωμού) στη Λευκωσία. Εκτός από την πυρκαγιά προκλήθηκε και έκρηξη με μεγάλο ωστικό κύμα. Ανταποκρίθηκαν οι Πυροσβεστικοί Σταθμοί Λευκωσίας με τέσσερα συνολικά στελεχωμένα πυροσβεστικά οχήματα και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο η ώρα 05.10.

Από την πυρκαγιά επηρεάστηκαν με καπνούς και θερμά αέρια διαμερίσματα στον πρώτο όροφο της πολυκατοικίας μέσω του φωταγωγού. Ένοικοι των πιο πάνω διαμερισμάτων εγκατέλειψαν έγκαιρα τον χώρο. Μετά από έρευνα που διενεργήθηκε από μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας ανευρέθηκε ένα νεκρό άτομο σε διαμέρισμα στον πρώτο όροφο του κτηρίου. Τα αίτια της πυρκαγιάς διερευνώνται σε συνεργασία με την Αστυνομία.

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση