ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Έχετε θερμοσυσσωρευτή; Αλλάζουν οι ώρες παροχής ρεύματος

Η ανακοίνωση από την ΑΗΚ

Τη διαφοροποίηση των ωρών παροχής ηλεκτρικής ενέργειας στους θερμοσυσσωρευτές κατά τη διάρκεια της περιόδου 16 Ιανουαρίου 2019 - 31 Μαρτίου 2019, ανακοίνωσε η Αρχή Ηλεκτρισμού Κύπρου (ΑΗΚ).

Σε σημερινή ανακοίνωση η ΑΗΚ διαβεβαιώνει ότι καταβάλλει «συνεχώς κάθε δυνατή προσπάθεια για αναβάθμιση των υπηρεσιών της, για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των πελατών της, καθώς και για τη βέλτιστη λειτουργία του Συστήματος της με βασικό στόχο την εξοικονόμηση ενέργειας και την αποδοτικότερη χρήση του υφιστάμενου εξοπλισμού και εγκαταστάσεων της».

Συγκεκριμένα, η ΑΗΚ αναφέρει ότι μετά από μελέτη της διακύμανσης της ζήτησης του Ηλεκτρικού Συστήματος, αποφάσισε τη διαφοροποίηση των ωρών παροχής ηλεκτρικής ενέργειας στους θερμοσυσσωρευτές κατά τη διάρκεια της περιόδου 16 Ιανουαρίου 2019 - 31 Μαρτίου 2019, που λειτουργούν με βάση τη διατίμηση εναποθήκευσης θερμικής ενέργειας, κώδικας 56.

Αναφέρει ότι, κατά τη διάρκεια της πιο πάνω περιόδου, ενδέχεται να γίνουν κάποιες βελτιωτικές αλλαγές στο πρόγραμμα παροχής στους θερμοσυσσωρευτές και προσθέτει ότι κατά τη διεξαγωγή της μελέτης έχει ληφθεί πρόνοια τόσο για τους θερμοσυσσωρευτές 10ωρης φόρτισης, όσο και για τους θερμοσυσσωρευτές 7ωρης φόρτισης.

Σύμφωνα με την Αρχή, οι ώρες παροχής για την ομάδα φορτίου I (Α02-13, Αγγειοπλαστεία/Φούρνοι) θα παραμείνουν αυτές που ισχύουν σήμερα, καθ` όλη τη διάρκεια του χρόνου.

Συγκεκριμένα, από τις 16 Ιανουαρίου 2019- 31 Μαρτίου 2019, οι ώρες παροχής κατά την μεσημβρινή περίοδο θα είναι από τις 10:35 - 17:10 και η διάρκεια παροχής θα είναι 1 ώρα και 45 λεπτά περίπου.

Κατά τη νυκτερινή περίοδο, η παροχή θα είναι μεταξύ των ωρών 20:45 - 8:00 και η διάρκεια παροχής οκτώ ώρες περίπου.

Τέλος, η ΑΗΚ αναφέρει ότι οι πελάτες της μπορούν να πληροφορηθούν τις ακριβείς ώρες παροχής για την ομάδα φορτίου τους, τόσο από την ιστοσελίδα της όσο και από τα κατά τόπους Κέντρα Εξυπηρέτησης Πελατών της.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση