ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Εξέλιξη για τους ύποπτους για την δολοφονία Λεωνίδη

Βρέθηκαν στην κατοχή τους όπλα και πυρομαχικά

Την ανανέωση διατάγματος κράτησης των τεσσάρων ατόμων που πιστεύεται ότι εμπλέκονται στη δολοφονία του Ερνέστο Λεωνίδη, στην Λεμεσό τον Φεβρουάριο του 2018, και που συνελήφθησαν σε ξενοδοχείο στην κατεχόμενη Ακανθού αποφάσισε «δικαστήριο» του ψευδοκράτους, σύμφωνα με την τουρκοκυπριακή εφημερίδα «Χαβαντίς».

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, κατά τη σύλληψη των τεσσάρων υπόπτων στην κατοχή τους βρέθηκαν όπλα και πυρομαχικά ενώ οι κατηγορίες αφορούν παράνομη κατοχή όπλων.

Η «αστυνομία» διερευνά πληροφορίες σύμφωνα με τις οποίες οι συλληφθέντες καταζητούνται από την Αστυνομία της Δημοκρατίας ως ύποπτοι που εμπλέκονται στη δολοφονία του Λεωνίδη.

Οι ύποπτοι, σύμφωνα με την «αστυνομία» και όπως λέχθηκε και στο «δικαστήριο» συνελήφθησαν σε ξενοδοχείο στην κατεχόμενη Ακανθού στις 24 Αυγούστου. Εναντίον τους αρχικά εκδόθηκε διάταγμα κράτησης τριών ημερών και ανανεώθηκε για ακόμα 8 ημέρες.

Ο ένας εκ των συλληφθέντων εισήλθε στα κατεχόμενα στις 2 Μαρτίου 2018 και ζήτησε τουριστική «βίζα» για 90 ημέρες ενώ για τους άλλους τρεις δεν υπάρχουν στοιχεία εκτός των ταυτοτήτων που βρέθηκαν στην κατοχή τους.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X