ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Έχασε τη μάχη με τον θάνατο ο 74χρονος Αντρέας Χρήστου

Το προσπέρασμά του, του στέρησε τη ζωή

Ο Αντρέας Χρήστου, 74 χρόνων από την Αραδίππου, έχασε σήμερα τη ζωή του στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας όπου νοσηλευόταν ύστερα από τροχαίο δυστύχημα που είχε με το μοτοποδήλατο του στις 27 Ιουλίου στη Λάρνακα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία γύρω στις 09.45 το πρωί της 27ης Ιουλίου σημειώθηκε δυστύχημα στη Λεωφόρο Γρίβα Διγενή. Συγκεκριμένα ο οδηγός αυτοκινήτου που κατευθυνόταν από την εκκλησία Αγίου Γεωργίου προς τη Λάρνακα, σε κάποιο σημείο του δρόμου επιχείρησε να στρίψει δεξιά προς χωμάτινο χώρο στάθμευσης.

Την ίδια ώρα μοτοποδήλατο που οδηγείτο από 74χρονο από την Αραδίππου που ακολουθούσε το αυτοκίνητο, προσπάθησε να προσπεράσει από τη δεξιά πλευρά με αποτέλεσμα να υπάρξει σύγκρουση.

Ο οδηγός του μοτοποδηλάτου που έφερε κράνος ασφαλείας, τραυματίστηκε και διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας όπου οι επί καθήκοντι ιατροί διαπίστωσαν ότι έφερε κάταγμα πλευρών και κρατήθηκε για νοσηλεία.

Ο 74χρονος πήρε εξιτήριο από το Νοσοκομείο στις 29 Ιουλίου ωστόσο δύο μέρες αργότερα, δηλαδή στις 31 του μήνα μετέβη εκ νέου στο κρατικό νοσηλευτήριο, με ενοχλήσεις και κρατήθηκε για νοσηλεία.

Σήμερα το πρωί οι γιατροί του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας επικοινώνησαν με τους οικείους του 74χρονου για να τους ενημερώσουν ότι είχε αποβιώσει μετά από λιποθυμικό επεισόδιο και ανακοπή καρδίας.

Σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς ο 74χρονος είχε καρδιολογικά προβλήματα ωστόσο τα ακριβή αίτια του θανάτου του θα διαπιστωθούν με τη διενέργεια της νενομισμένης νεκροτομής που θα διενεργηθεί σε κατοπινό στάδιο.

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X