ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Έτσι τσάκωσαν τον ληστή με το taser - Ναρκωτικά και μαχαίρι στην κατοχή του

Τέθηκε υπό κράτηση

Συνελήφθη χθες το απόγευμα και τέθηκε υπό κράτηση, άντρας ηλικίας 26 ετών από την επαρχία Λεμεσού, ο οποίος καταζητείτο για διευκόλυνση των ανακρίσεων σε σχέση με τρεις υποθέσεις ληστειών σε περίπτερα στην επαρχία Λεμεσού, καθώς επίσης και για κλοπή αυτοκινήτου.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 5.20 χθες το απόγευμα, στο πλαίσιο των μηχανοκίνητων περιπολιών, μέλη του ΟΠΕ Λεμεσού εντόπισαν σταθμευμένο σε δρόμο στη Λεμεσό, αυτοκίνητο το οποίο είχε προηγουμένως καταγγελθεί ως κλοπιμαίο.

Αφού το έθεσαν υπό διακριτική παρακολούθηση, θεάθηκε λίγο αργότερα ο 26χρονος να εισέρχεται σε αυτό και να προσπαθεί να το θέσει σε λειτουργία. Αμέσως ανακόπηκε από τα μέλη της Αστυνομίας ενώ σε έρευνα που διενεργήθηκε, εντοπίστηκε στην κατοχή του μικρή ποσότητα ναρκωτικών ουσιών καθώς και ένα μαχαίρι με λεπίδα μήκους 10 εκατοστών περίπου και συνελήφθη για αυτόφωρα αδικήματα.

Ακολούθως οδηγήθηκε στα γραφεία της ΥΚΑΝ και στη συνέχεια στα γραφεία του ΤΑΕ Λεμεσού όπου επανασυνελήφθη βάσει των δικαστικών ενταλμάτων που εκκρεμούσαν εναντίον του και αφορούσαν την διάπραξη τριών ληστειών σε περίπτερα στη Λεμεσό, αδικήματα που διαπράχθηκαν στις 22 Νοεμβρίου, 2023 στη Λεμεσό.

Εναντίον του 26χρονου εκκρεμούσε επίσης ένταλμα σύλληψης σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση κλοπής χρηματικού ποσού, αδίκημα που διαπράχθηκε στις 17 Νοεμβρίου, 2023 στη Λεμεσό.

Το ΤΑΕ Λεμεσού σε συνεργασία με το Τμήμα Μικροπαραβάσεων και τον Αστυνομικό Σταθμό Πολεμιδιών συνεχίζουν τις εξετάσεις.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση