ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Έτσι προμήθευσαν τον θάνατο στον 18χρονο Γιάννη... για 20 ευρώ

Σκληρά ναρκωτικά μέσω… Facebook

Ο 18χρονος, Γιάννης Ασίκκης, άφησε την τελευταία του πνοή την περασμένη Πέμπτη (14/6) μετά από χρήση σκληρών ναρκωτικών που του προμήθευσαν για είκοσι ευρώ.

Ιστορικό

Ο 18χρονος νοσηλευόταν σε κρίσιμη κατάσταση στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, έπειτα από χρήση ναρκωτικών που είχε κάνει σε υποστατικό στο χωριό Τραχώνι της Λεμεσού, την Κυριακή (10/6). Σύμφωνα με την αστυνομία, ο νέος είχε αγοράσει τις ναρκωτικές ουσίες από Σύρους για το ποσό των είκοσι ευρώ. Μετά τη χρήση των ουσιών ο 18χρονος κατέρρευσε σε ανοικτό χώρο στη Μουτταγιάκα, όπου είχε μεταβεί για να συναντήσει φίλους του.

Αρχικά διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Λεμεσού σε κωματώδη κατάσταση. Λόγω της κρισιμότητας της κατάστασής του μεταφέρθηκε στη συνέχεια στο νοσοκομείο Λευκωσίας.

Παράλληλα, η αστυνομία άρχισε τις έρευνες και προέβη σε τρεις συλλήψεις Σύρων, ηλικίας 25, 28 και 39 χρόνων, εναντίον των οποίων εξασφαλίστηκε μαρτυρία ότι ήταν τα πρόσωπα που προμήθευσαν το νεαρό με τις ναρκωτικές ουσίες έναντι του ποσού των 20 ευρώ.

Σκληρά ναρκωτικά μέσω… Facebook

Ο ανακριτής της υπόθεσης παρουσίασε ενώπιον του Δικαστηρίου μαρτυρία με το πώς ακριβώς δρούσαν οι προμηθευτές θανάτου.

Με δημοσίευμα η εφημερίδα, Πολίτης, αναφέρει ότι ένας εκ των τριών προσώπων που τελούν υπό κράτηση με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας αναγνωρίστηκε από φίλο του άτυχου 18χρονου.

Μάλιστα με βάση τη γραπτή μαρτυρία του φίλου του νεαρού πρόκειται για το πρόσωπο που πώλησε στον Γιάννη την μοιραία δόση.

Να σημειωθεί ότι αν και ο ίδιος αρνείται την κατηγορία έχει αναγνωριστεί σε αναγνωριστική παράταξη που προηγήθηκε.

Κατά την διαδικασία εντός της αίθουσας του Δικαστηρίου έγινε αναφορά στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης, Facebook, σύμφωνα με την οποία οι κατηγορούμενοι «ψάρευαν» πελάτες.

Ύποπτοι και καταζητούμενος

Για την ίδια υπόθεση έχει εκδοθεί ένα ακόμη ένταλμα σύλληψης ενός 38χρονου από το Τραχώνι, ο οποίος και καταζητείται. Πρόκειται για τον ιδιοκτήτη του υποστατικού όπου έγινε η πώληση των ναρκωτικών ουσιών, και ο οποίος φέρεται να βρίσκεται στο εξωτερικό.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X