ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Έτσι έμαθε ο Γιώργος ότι πέρασε στη Σχολή Ικάρων

Τι δήλωσε στο 24news

24news team

Χαρούμενος για την εξασφάλιση της μοναδικής θέσης στη Στρατιωτική Σχολή Ικάρων, στο Τμήμα Μηχανικών, δήλωσε ο Γιώργος Κυριάκου στο 24news.

Ο Γιώργος, εμφανώς ενθουσιασμένος, τόνισε αρχικά, «Είμαι πολύ χαρούμενος που πέτυχα τον στόχο μου», ενώ δήλωσε πως κλειδί της επιτυχίας ήταν η οργάνωση και η μεθοδικότητα.

Ο νεαρός πρόσθεσε πως, «Δεν χρειαζόταν να διαβάζω και να τα μαθαίνω παπαγαλία, διάβαζα για να τα καταλαβαίνω». Σημείωσε επίσης πως ήταν έτοιμος και για τα δύο ενδεχόμενα, δηλαδή στο να περάσει στη σχολή και στο να μη τα καταφέρει, αναφέροντας πως δεν περίμενε το 20αρι. Ερωτηθείς από πού έμαθε τα σπουδαία, απάντησε από το κινητό του, αφού ο ίδιος υπηρετεί στην Εθνική Φρουρά.

Οι πρώτοι των πρώτων είναι:

Γιαννούκου Γιούλια - Λύκειο Αγίου Νεοφύτου
Αντωνίου Μικαέλα - Λυκείο Κύκκου Β
Αντωνίου Σίμος - Λύκειο Αγίου Νικολάου
Παπαγεωργίου Χρυσταλλέννη - Λύκειο Αποστόλων Πέτρου και Παύλου
Βρυωνίδου Νικολέττα - Λύκειο Εθνάρχη Μακαρίου Γ Πάφος
Γεωργίου Ιωάννα - Λύκειο Λινόπετρας
Κυριάκου Γιώργος - Λύκειο Αρχαγγέλου Αποστόλου Μάρκου
Κεφίλη Αθανασία - Λύκειο Λατσιών
Αντωνίου Αντώνιος - Περιφερειακό Λύκειο Παλαιομετόχου Κουτσόφτα-Παναγίδη
Όλσεν Κυριάκος - Λανίτειο Λύκειο
Παπαλεοντίου Ίρις - Λύκειο Αγίας Φυλάξεως
Αντωνιάδου Άντρεα - Λύκειο Ιδαλίου

Τα αποτελέσματα

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Υπ. Παιδείας, στις φετινές Παγκύπριες Εξετάσεις Πρόσβασης υπέβαλαν αρχικά αίτηση συμμετοχής, 5250 Υποψήφιοι, διεκδικώντας πρόσβαση στη Δημόσια Ανώτερη και Ανώτατη Εκπαίδευση της Κύπρου και της Ελλάδας. Με τη σημερινή κατανομή διατίθενται 2974 θέσεις, από τις οποίες 1689 στο Πανεπιστήμιο Κύπρου, 1185 στο Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου και 100 στις Στρατιωτικές Σχολές Ελλάδας. Στους πιο πάνω αριθμούς θέσεων συμπεριλαμβάνονται και οι υπεράριθμες θέσεις που έχουν προσφερθεί στους απόφοιτους των Τεχνικών Σχολών, των Εσπερινών Σχολείων και του Εξατάξιου Γυμνασίου Κάτω Πύργου.

Δείτε τα αποτελέσματα ΕΔΩ.

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση