ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Έτρεχε και δεν έφτανε χθες η Πυροσβεστική - Επενέβη σε εργατικό ατυχήμα, τροχαία και φωτιά σε όχημα

Ανταποκρίθηκε σε 25 κλήσεις για βοήθεια, 11 πυρκαγιές και 13 ειδικές εξυπηρετήσεις

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία επενέβη χθες και προσέφερε τις υπηρεσίες της σε περιστατικά με εργατικό ατύχημα ,  τροχαία δυστυχήματα και πυρκαγιά σε όχημα.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΠΥ στις τέσσερις χθες το απόγευμα λήφθηκε κλήση για εργατικό ατύχημα στο οποίο τραυματίστηκε αλλοδαπός στην οδό Αρτέμιδος στο Στρόβολο. Ανταποκρίθηκε ο Πυροσβεστικός Σταθμός Ακροπόλεως με ομάδα διάσωσης και 2 οχήματα συμπεριλαμβανομένου και οχήματος διάσωσης.

Ένας εργάτης παγιδεύτηκε μεταξύ φορτηγού οχήματος  και τοίχου αποθήκης κατασκευασμένη από τσίγκους. Το φορτηγό ήταν στην όπισθεν ταχύτητα και έπεσε σε χαντάκι του δρόμου με αποτέλεσμα να παγιδεύσει τον υπάλληλο μεταξύ του φορτηγού και του τοίχου. Λόγο της κλίσης του οχήματος δεν μπορούσε να μετακινηθεί. Έγινε χρήση ειδικής εξάρτυσης απεγκλωβισμού (αερόσακων) και βαρούλκου από το όχημα διάσωσης. Στον τραυματία αφού του παρασχέθηκαν επί τόπου οι Πρώτες Βοήθειες σε συνεργασία με την Υπηρεσία Ασθενοφόρων μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Τ.Α.Ε.Π. του νοσοκομείου Λευκωσίας για περαιτέρω εξετάσεις.

Εξάλλου στη μια και μισή μετά τα μεσάνυχτα, λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά σε διπλοκάμπινο όχημα το οποίο βρισκόταν σταθμευμένο σε αγροτικό δρόμο στο δρόμο Πάχνας – Ανώγυρας.  Ανταποκρίθηκε ο Αγροτικός Πυροσβεστικός Σταθμός Πάχνας με 2  οχήματα και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο η ώρα 02.34. Από την πυρκαγιά το όχημα υπέστη εκτεταμένες ζημιές. Τα αίτια της πυρκαγιάς θα διερευνηθούν σήμερα σε συνεργασία με την Αστυνομία.

Σε άλλο περιστατικό στις 03.04 τα ξημερώματα λήφθηκε κλήση για σύγκρουση 2 οχημάτων στη συμβολή των δρόμων Αθανάσιου Διάκου και πλατείας Αγ. Γεωργίου στο χωριό Ξυλοφάγου. Ανταποκρίθηκε ο Πυροσβεστικός Σταθμός Αμμοχώστου με διασωστική ομάδα και όχημα διάσωσης.

Η συνοδηγός του οχήματος απεγκλωβίστηκε με τη χρήση υδραυλικών διασωστικών εργαλείων και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Τ.Α.Ε.Π. του νοσοκομείου Λάρνακας. Ο οδηγός του δεύτερου οχήματος εξήλθε του οχήματος πριν την άφιξη της Π.Υ.. Παρασχέθηκαν οι Πρώτες Βοήθειες στους τραυματίες σε συνεργασία με την Υπηρεσία Ασθενοφόρων και μεταφέρθηκαν με Ασθενοφόρα στο Τ.Α.Ε.Π. του νοσοκομείου Αμμοχώστου. Η Αστυνομία ανέλαβε την διερεύνηση του δυστυχήματος.

Συνολικά η Πυροσβεστική Υπηρεσία από τις 06.00 χθες το πρωί ως τις έξι σήμερα ανταποκρίθηκε  σε 25 κλήσεις για βοήθεια ,11 πυρκαγιές , 13 ειδικές εξυπηρετήσεις και 1 ψευδή κλήση.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X