ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Έρχονται βροχές - Πότε αναμένονται

Η πρόγνωση της μετεωρολογικής υπηρεσίας

Παροδικά ασθενής ψηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή, η οποία από αύριο αρχίζει να αντικαθίσταται από ασθενή χαμηλή πίεση.

Το απόγευμα, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ και παροδικά τοπικά μέτριοι, 4 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη.

Απόψε, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά τοπικά, κυρίως στα βορειοδυτικά, στα ανατολικά ή και σε περιοχές του εσωτερικού, αναμένεται να παρατηρηθεί αραιή ομίχλη ή χαμηλή νέφωση. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς και παροδικά μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ για να καταστούν σύντομα βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και τοπικά μεταβλητοί, ασθενείς, 3 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 17 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 20 στα νότια και στα ανατολικά παράλια, γύρω στους 21 στα δυτικά και στα βόρεια παράλια και γύρω στους 18 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο, ο καιρός θα είναι γενικά κυρίως αίθριος, παρόλο που νωρίς το πρωί στα παράλια θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες χαμηλές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν το πρωί νοτιοανατολικοί ως νοτιοδυτικοί και τοπικά μεταβλητοί, ασθενείς, 3 Μποφόρ για να καταστούν από το μεσημέρι και μετά νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, μέτριοι μέχρι ισχυροί, 4 με 5 Μποφόρ και τοπικά ισχυροί, 5 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι αρχικά ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη, για να καταστεί μετά το μεσημέρι λίγο ταραγμένη και παροδικά, στα νότια και στα νοτιοδυτικά, μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 35 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 32 στα νότια, στα ανατολικά και στα βόρεια παράλια, γύρω στους 30 στα δυτικά παράλια και γύρω στους 26 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Τη Δευτέρα, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά από το μεσημέρι και μετά αναμένονται παροδικά αυξημένες νεφώσεις, κυρίως στο δυτικό μισό του νησιού. Στην ατμόσφαιρα ενδέχεται κατά διαστήματα να παρατηρείται αραιή σκόνη. Την Τρίτη, ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος παρόλο που στα παράλια θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις. Αργότερα, νεφώσεις που θα αναπτυχθούν αναμένεται να δώσουν μεμονωμένη βροχή, χωρίς να αποκλείεται και μεμονωμένη καταιγίδα, κυρίως στα ορεινά και στο εσωτερικό, το μεσημέρι και το απόγευμα. Την Τετάρτη, θα παρατηρούνται αυξημένες νεφώσεις, οι οποίες το μεσημέρι και το απόγευμα αναμένεται να δώσουν μεμονωμένη βροχή, κυρίως σε περιοχές του εσωτερικού και στα ορεινά.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά πτώση μέχρι την Τετάρτη, για να κυμανθεί κοντά στις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X