ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Επιτίθετο σε ηλικιωμένες και τις λήστευε

Η μαρτυρία που «έκαψε» τον 22χρονο

Κοντά στην πλήρη εξιχνίαση συνολικά 22 υποθέσεων κλοπών από πρόσωπα, που διαπράχθηκαν το τελευταίο χρονικό διάστημα, στη Λευκωσία, βρίσκεται η Αστυνομία, μετά τη σύλληψη 22χρονου κατοίκου Λευκωσίας.

Ο 22χρονος συνελήφθη λίγο μετά τα μεσάνυχτα του περασμένου Σαββάτου, μετά από μαρτυρία που προέκυψε κατά τη διάρκεια διερεύνησης αριθμού καταγγελιών για κλοπές από πρόσωπα, που διαπράχθηκαν, στις περιοχές Λακατάμειας και Αγίου Δομετίου, κατά τον περασμένο Οκτώβριο και τις πρώτες μέρες του Νοεμβρίου.

Σύμφωνα με τις καταγγελίες που έγιναν στην Αστυνομία, νεαρός άνδρας φέρεται να επιτίθετο σε ηλικιωμένες γυναίκες που περπατούσαν στο δρόμο και να τους έκλεβε είτε τις τσάντες που κρατούσαν, είτε χρυσές καδένες που φορούσαν στο λαιμό. Μάλιστα σε μια περίπτωση, όταν γυναίκα προσπάθησε να αντιδράσει, ο δράστης την έσπρωξε με αποτέλεσμα να πέσει στο έδαφος. Η συνολική αξία των αντικειμένων που κλάπηκαν ανέρχεται στις €5,350 περίπου.

Το πρωί του περασμένου Σαββάτου, ο 22χρονος παρουσιάστηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας, το οποίο εξέδωσε εναντίον του διάταγμα εξαήμερης κράτησης.
Οι Αστυνομικοί Σταθμοί Λακατάμειας και Αγίου Δομετίου, διερευνούν τις υποθέσεις.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση