ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 news

Έριξε γροθιά σε γιατρό για τον φάκελο της μητέρας του

Υπόθεση ξυλοδαρμού εξετάζει η Αστυνομία στη Λεμεσό

Υπόθεση επίθεσης με σκοπό την κλοπή, την πρόκληση πραγματικής σωματικής βλάβης και τη δημόσια εξύβριση, διερευνά η αστυνομία στη Λεμεσό εναντίον 48χρονου από τη Λεμεσό, ο οποίος θα παρουσιαστεί ενώπιον δικαστηρίου το Σεπτέμβριο για την εκδίκαση της υπόθεσης.

Ο ύποπτος, φέρεται, σύμφωνα με την αστυνομία, να επιτέθηκε σε γυναίκα γιατρό στο παλαιό Νοσοκομείο Λεμεσού.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο ύποπτος μετέβη χθες το πρωί στο παλιό νοσοκομείο Λεμεσού όπου απαίτησε από τη γιατρό να του εκδώσει βεβαίωση σε σχέση με την υγεία της μητέρας του.

Η γιατρός, σύμφωνα με την αστυνομία, αφού έλεγξε τον φάκελο της μητέρας του, διαπίστωσε ότι η τελευταία φορά που εξετάστηκε ήταν το 2014 και του ανέφερε πως για να εκδώσει νέα βεβαίωση θα έπρεπε η μητέρα του να υποβληθεί σε νέα εξέταση.

Τότε σύμφωνα με τα υπό διερεύνηση στοιχεία της αστυνομίας, ο 48χρονος άρχισε να χλευάζει και να μιλά ειρωνικά στην γιατρό. Στη συνέχεια μετέβη στο γραφείο άλλης υπεύθυνης γιατρού όπου του εξηγήθηκαν ξανά οι λόγοι που δεν μπορούν να δώσουν νέα ιατρική βεβαίωση για την μητέρα του.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο 48χρονος άρχισε να φωνάζει και να βρίζει τις δύο γιατρούς και σε κάποια στιγμή φέρεται να επιτέθηκε σε μία από τις δύο, ενώ απέσπασε από την μία και τον φάκελο που κρατούσε. Η γιατρός, σύμφωνα με την αστυνομία, κατάφερε να τραβήξει πίσω τον φάκελο και ο 48ρονος την έσπρωξε και την χτύπησε με γροθιές.

Με την επέμβαση άλλων ατόμων ο 48χρονος απομακρύνθηκε.

Η παραπονούμενη μεταφέρθηκε στο τμήμα πρώτων βοηθειών του Γενικού Νοσοκομείου Λεμεσού όπου έτυχε των πρώτων βοηθειών. Διαπιστώθηκε ότι φέρει μώλωπες και ερυθρότητα. Εναντίον του 48ρονου εξασφαλίστηκε ένταλμα σύλληψης και την ίδια ημέρα το απόγευμα συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση.

Το πρωί οδηγήθηκε ενώπιον του επαρχιακού δικαστηρίου Λεμεσού το οποίο διέταξε όπως αφεθεί ελεύθερος υπό όρους μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης η οποία ορίστηκε για τις 15/9/17.

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X