ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Επτά χρόνια στο κελί για παιδική πορνογραφία

Τον τσάκωσαν στην Λεμεσό τον περασμένο Ιούνιο

Ποινή φυλάκισης επτά ετών επέβαλε σήμερα σε 32χρονο το Κακουργιοδικείο στην Λεμεσό, αφού τον έκρινε ένοχο για το αδίκημα της κατοχής παιδικής πορνογραφίας.


Κίτρινα Γιλέκα Κύπρου: «Πολεμούμε από την Αριστερά, μέχρι την Δεξιά»


Σύμφωνα με αστυνομική ανακοίνωση, ο 32χρονος συνελήφθη από μέλη του Γραφείου Καταπολέμησης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος στις 17 Ιουνίου, 2018, μετά από αξιολόγηση πληροφοριών που είχε στην κατοχή του το Γραφείο Καταπολέμησης Ηλεκτρονικών Δεδομένων, ότι ο χρήστης συγκεκριμένης ηλεκτρονικής διεύθυνσης είχε ανεβάσει στο διαδίκτυο αριθμό αρχείων βίντεο και φωτογραφιών παιδικού πορνογραφικού υλικού.


Λευκωσία: Έτσι θα γίνει το παλιό ΓΣΠ (Pics)


Σε έρευνα, που διενήργησαν την ίδια μέρα, στην κατοικία του 32χρονου, στη Λεμεσό, τα μέλη της Αστυνομίας εντόπισαν εντός της οικίας ένα φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή και ένα κινητό τηλέφωνο, τα οποία παρέλαβαν για περαιτέρω δικανικές εξετάσεις, ενώ ανακρινόμενος ο 32χρονος, είχε ομολογήσει τη διάπραξη των αδικημάτων.


Στα «σχοινιά» ο Τζιωνής – Έτσι διαλύθηκε η υπεράσπιση του


Την επόμενη μέρα, 18 Ιουνίου, ο 32χρονος οδηγήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού, το οποίο εξέδωσε διάταγμα προσωποκράτησής του για χρονική περίοδο οκτώ ημερών, για σκοπούς διερεύνησης της υπόθεσης.


Αφού ολοκληρώθηκαν άμεσα οι εξετάσεις από τα μέλη της Αστυνομίας, η υπόθεση καταχωρήθηκε στο Κακουργιοδικείο στη Λεμεσό για άμεση εκδίκαση.

 

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X