ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Αυξάνονται οι πιθανότητες για βροχές και οι καταιγίδες

Θα αλλάζει ο καιρός τα απογεύματα

Ασθενής χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή. Στην ατμόσφαιρα θα αιωρείται κατά διαστήματα αραιή σκόνη, μέχρι και την Τετάρτη.

Το βράδυ ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά παροδικά θα παρατηρούνται αυξημένες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και στα βόρεια παράλια νοτιοανατολικοί, ασθενείς 3 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 11 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 14 στα παράλια και στους 6 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.


ΕΞΕΛΙΞΗ: Με ελεγχόμενη έκρηξη θα αχρηστευτούν οι χειροβομβίδες


Αύριο ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος αλλά τις απογευματινές ώρες θα αναπτύσσονται τοπικά αυξημένες νεφώσεις που πιθανό να δώσουν μεμονωμένες βροχές, χωρίς να αποκλείεται και το ενδεχόμενο καταιγίδας, κυρίως στα ορεινά και το εσωτερικό. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά μεταβλητοί ασθενείς 3 μποφόρ για να καταστούν σταδιακά κυρίως βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 25 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 23 στα παράλια και στους 14 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.


Νέο τροχαίο σε δρόμο της Λεμεσού: «Πόσες φορές να τρέχω να βοηθήσω»


Αύριο βράδυ ο καιρός θα καταστεί σταδιακά κυρίως αίθριος αλλά τοπικά θα παρατηρούνται αυξημένες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς 3 και παροδικά μέχρι μέτριοι 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη.

Την Πέμπτη ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα μερικώς συννεφιασμένος και αναμένονται μεμονωμένες βροχές ή και μεμονωμένες καταιγίδες.


Η απάντηση των μαθητών για τις «έξαλλες» εκδρομές στην Κακοπετριά


Την Παρασκευή και το Σάββατο ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα κυρίως συννεφιασμένος και αναμένονται τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση την Πέμπτη και θα κυμανθεί στα ίδια επίπεδα την Παρασκευή και το Σάββατο, τα οποία είναι κοντά στους κλιματικούς μέσους όρους.

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση