ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Έπιασαν 17χρονο στην Πάφο να οδηγεί κλεμμένο μοτοποδήλατο

Υπό κράτηση

Υπόθεση κλοπής μοτοποδηλάτου και υπόθεση τροχαίων αδικημάτων διερευνώνται εναντίον 17χρονου, ο οποίος εντοπίστηκε χθες από μέλη της Αστυνομίας να οδηγεί κλαπέν μοτοποδήλατο σε δρόμο στην πόλη Πάφου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, η κλοπή του μοτοποδηλάτου διαπράχθηκε το βράδυ της περασμένης Παρασκευής 28 Σεπτεμβρίου, ενώ αυτό βρισκόταν σταθμευμένο έξω από την κατοικία του ιδιοκτήτη του, ο οποίος κατήγγειλε την κλοπή το ίδιο βράδυ, 10 λεπτά μετά τα μεσάνυκτα το Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου.

Γύρω στις 18.10 χθες, μέλη της Τροχαίας Πάφου εντόπισαν τον 17χρονο να οδηγεί το μοτοποδήλατο στην οδό Αμπελοκήπων, στην Πάφο και τον ανέκοψαν για έλεγχο.

Στη συνέχεια εξασφαλίστηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης εναντίον του 17χρονου, βάσει του οποίου αυτός συνελήφθη γύρω στις 10.25 χθες το βράδυ και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Εναντίον του 17χρονου διερευνώνται υπόθεση κλοπής καθώς και υπόθεση τροχαίων αδικημάτων, αφού ο 17χρονος οδηγούσε το μοτοποδήλατο χωρίς να είναι κάτοχος άδειας οδήγησης, χωρίς να καλύπτεται από πιστοποιητικό ασφάλισης ευθύνης έναντι τρίτου προσώπου, χωρίς αναμμένα τα φώτα πορείας του μοτοποδηλάτου και χωρίς το μοτοποδήλατο να φέρει πινακίδες εγγραφής.

Το Τμήμα Μικροπαραβάσεων Πάφου και η Τροχαία Πάφου διερευνούν τις υποθέσεις.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση