ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Επεισοδιακή καταδίωξη κλέφτρας καταστήματος στην Λάρνακα

36χρονος γρονθοκόπησε τον ιδιοκτήτη

Στη σύλληψη δύο προσώπων ηλικίας 33 και 36 χρόνων προχώρησαν λίγο μετά τα μεσάνυκτα σήμερα μέλη της Αστυνομίας στην επαρχία Λάρνακας, σχετικά με διερευνώμενες υποθέσεις διάρρηξης κτιρίου και κλοπής, επίθεσης με πρόκληση πραγματικής σωματικής βλάβης και συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος.

Σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, γύρω στις 6.00 χθες το απόγευμα, η 33χρονη φέρεται να διέρρηξε κατάστημα που βρίσκεται στην Λάρνακα και να έκλεψε μία γυναικεία τσάντα και ένα κινητό τηλέφωνο, ενώ στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή. Οι δύο ιδιοκτήτες του καταστήματος αντιλήφθηκαν την ύποπτη και κατάφεραν να την ανακόψουν σε κοντινή απόσταση από το κατάστημα, ενώ στην κατοχή της εντοπίστηκε η κλοπιμαία περιουσία, ιδιοκτησία της ιδιοκτήτριας του καταστήματος.

Ακολούθως, ενώ ο ιδιοκτήτης του καταστήματος κρατούσε την ύποπτη, ο 36χρονος τον προσέγγισε και φέρεται να επιτέθηκε εναντίον του, γρονθοκοπώντας τον και φωνάζοντας του να αφήσει την 33χρονη, η οποία επίσης φέρεται να επιτέθηκε εναντίον της ιδιοκτήτριας του καταστήματος, κτυπώντας την στο σώμα.


Πυρκαγιά Λεμεσού: Ενισχύονται οι δυνάμεις πυρόσβεσης


Μέλη της Αστυνομίας έσπευσαν στη σκηνή, όπου παρέμενε η 33χρονη ύποπτη, τα στοιχεία της οποίας και εξακρίβωσαν, ενώ ο 36χρονος, ο οποίος είχε ήδη αναχωρήσει από το σημείο, εντοπίστηκε από τα μέλη της Αστυνομίας σε κοντινή απόσταση.

Ανακρινόμενη η 33χρονη ομολόγησε στους ανακριτές του ΤΑΕ Λάρνακας τη διάρρηξη του καταστήματος και την κλοπή της εν λόγω περιουσίας, ενώ ο 36χρονος αρνείται οποιαδήποτε ανάμιξη.


Λεμεσός: Σοβαρή υπόθεση τοκογλυφίας, απειλές και αυτοτραυματισμός


Εναντίον τους εξασφαλίστηκαν Δικαστικά εντάλματα σύλληψης, βάσει των οποίων οι 33χρονη και 36χρονος συνελήφθησαν λίγο μετά τα μεσάνυκτα σήμερα και τέθηκαν υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Το ΤΑΕ Λάρνακας διερευνά την υπόθεση.

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X