ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Επανεμφανίστηκαν! Η «Ένοπλη Ομάδα Απόδοσης Δικαιοσύνης» απειλεί Βουλευτές, Τραπεζίτες και ΜΜΕ

Κάνουν ξανά την εμφάνιση τους και απειλούν να «πάρουν» κεφάλια

Την επανεμφάνιση της έκανε η οργάνωση «Ένοπλη Ομάδα Απόδοσης Δικαιοσύνης» και εκτοξεύει απειλές σε Βουλευτές, Τραπεζίτες και ΜΜΕ. Θυμίζουμε ότι κατά το παρελθόν η συγκεκριμένη οργάνωση είχε εξαπολύσει απειλές σε πολιτικά πρόσωπα με την αστυνομία να διερευνά και τότε την υπόθεση χωρίς ωστόσο να προκύψουν συλλήψεις.


Αυτή την φορά η οργάνωση επανήλθε στο προσκήνιο με νέα προκήρυξη της και το θέμα έχει μπει κάτω από το «μικροσκόπιο» των αστυνομικών αρχών. Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο Βοηθός Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομία Στέλιος Στυλιανού έχει έρθει στην κατοχή της αστυνομία η προκήρυξη και λόγω του περιεχόμενου της δεν μπορεί να αγνοηθεί, για ‘υτό και γίνεται σχετική διερεύνηση. Αν χρειαστεί να ληφθούν να ληφθούν μέτρα θα ληφθούν, είπε.

Σε ερώτηση αν ανησυχεί την αστυνομία η προκήρυξη ο κ. Στυλιανού είπε ότι, «και κατά το παρελθόν έχει υπάρξει κάτι παρόμοιο, θα διερευνηθεί και αυτή την φορά το περιεχόμενο σε συνδυασμό και με το προηγούμενο υλικό και αν προκύψει κάτι θα δούμε». Τέλος τόνισε ότι το γεγονός δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο από την αστυνομία λόγω του απειλητικού περιεχομένου της προκήρυξης.

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση