ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Επανασχεδιάζεται η λεωφόρος Τσερίου

Στον επανασχεδιασμό θα εξεταστεί το σενάριο των δύο λωρίδων αναφέρει ο Υπουργός Μεταφορών

=Στη βάση σεναρίου δύο λωρίδων θα επανασχεδιαστεί η λεωφόρος Τσερίου όπως αποφασίστηκε μετά από σύσκεψη στο Προεδρικό μέγαρο υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη.

Πρόκειται για ένα θέμα πολυσυζητημένο, ανέφερε μετά το τέλος της σύσκεψης ο Υπουργός Μεταφορών Μάριος Δημητριάδης, προσθέτοντας ότι οι αρμόδιες Υπηρεσίες πρέπει να κοιτάξουν τα θέματα του σχεδιασμού, των υπηρεσιών, της διοχέτευσης της κίνησης. «Περνά πάρα πολλή κίνηση από αυτόν τον δρόμο, και θα πρέπει όλα αυτά να τα λάβουν υπόψη και να σκεφτούν πώς θα ικανοποιηθούν οι ανάγκες του κράτους ικανοποιώντας ταυτόχρονα και τις ανάγκες των δημοτών. Δεν είναι εύκολο εγχείρημα, αλλά αυτό θα γίνει», ανέφερε ο κ. Δημητριάδης.

Πρόκειται για ένα θέμα πολυσυζητημένο, όπως δήλωσε ενώ υπενθύμισε ότι το 2015 είχε προκηρυχθεί διαγωνισμός προσφορών.

«Παρά το γεγονός ότι έγιναν αλλαγές στον αρχικό σχεδιασμό στην προσπάθεια να ικανοποιηθούν οι κάτοικοι της περιοχής και οι καταστηματάρχες, τελικά το κονδύλι σταυρώθηκε στη Βουλή από όλα τα υπόλοιπα κόμματα και δεν μπόρεσε να προχωρήσει το έργο και έχει καθυστερήσει».

Από την πλευράς του, ο Δήμαρχος Στροβόλου κ. Ανδρέας Παπαχαραλάμπους ευχαρίστησε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για την παρέμβασή του στο θέμα, χαρακτηρίζοντας την ως καταλυτική.

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση