ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ενώπιον δικαστηρίου ο 36χρονος για την στυγερή δολοφονία Λεωνίδη

Το όχημα του φέρεται να χρησιμοποιήθηκε στο φονικό

Γύρω στις 10:30 αναμένεται να παρουσιαστεί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού ο 36χρονος Λετονός που συνελήφθη χθες στο αεροδρόμιο Πάφου, λίγο πριν αναχωρήσει από το νησί, ως ύποπτος για την υπόθεση του φόνου εκ προμελέτης του 47χρονου Έρνεστ Λεωνίδη, που σημειώθηκε την Τσικνοπέμπτη, 8 Φεβρουαρίου, σε εστιατόριο στην τουριστική περιοχή Γερμασόγειας.

Το όχημα του υπόπτου φέρεται να είχε χρησιμοποιηθεί από τους τρεις δράστες κατά τις μετακινήσεις τους, τόσο πριν όσο και κατά τη διάρκεια του φόνου, με τον ίδιο να ισχυρίζεται πως το είχε δανείσει σε 28χρονο Γεωργιανό, εναντίον του οποίου εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης.

Η Αστυνομία εξασφάλισε χθες και δεύτερο ένταλμα σύλληψης, εναντίον 57χρονου ομογενή από τη Γεωργία, κατόχου ελληνικού διαβατηρίου, ο οποίος φέρεται να ήταν ένα από τα δυο πρόσωπα που συνέτρωγαν με το θύμα και που εγκατέλειψαν τη σκηνή μετά τους πυροβολισμούς, ενώ εκκρεμούν δυο ακόμα εντάλματα σύλληψης.

Συγκεκριμένα, καταζητείται μια 32χρονη Λετονή και ένας Ρώσος, αδελφός του 25χρονου που τελεί υπό κράτηση μαζί με έναν 24χρονο Γεωργιανό. Οι δυο συλληφθέντες φέρονται ως τα πρόσωπα που μετέφεραν στο εστιατόριο τους τρεις δράστες, οι οποίοι αναζητούνται όπως και το δεύτερο πρόσωπο που συνέτρωγε με τον Λεωνίδη.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση