ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Εντοπίστηκαν οι φερόμενοι δολοφόνοι του Νάσου (Pics, Vid)

Φαίνεται ότι πρόκειται για μέλη συμμορίας

Εντοπίστηκαν και κατέθεσαν στην Αστυνομία, τα μέλη συμμορίας, που φέρονται να είναι οι άνθρωποι που οδήγησαν τον Κύπριο οπαδό του ΠΑΟΚ, Νάσο Κωνσταντίνου, στον θάνατο, στις 4 Μαΐου 2017, αφού προηγήθηκε η καταδίωξή του, μαζί με ομάδα άλλων νεαρών, από οπλισμένους κουκουλοφόρους, για να τους κτυπήσουν.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδονται από την ιστοσελίδα sportime.gr, οι έρευνες που διεξάγονται, κατόπιν οδηγιών του εισαγγελέα, σύντομα ολοκληρώνονται. Μάλιστα, μετά από άρση απορρήτου, αποκαλύφθηκε ότι πρόκειται για μέλη συμμορίας, που εντοπίστηκαν και κατέθεσαν στην Ελληνική Αστυνομία.

Μετά το κλείσιμο του φακέλου της υπόθεσης, αυτός θα δοθεί στον εισαγγελέα, για να προχωρήσουν όλες οι διαδικασίες για την δίκη τους. Αξίζει να αναφερθεί ότι η ποινική δίωξη εναντίον τους αναφέρει σε βία με αφορμή αθλητική εκδήλωση και αφορά εγκλήματα, τα οποία έχουν σχέση με παραβάσεις βίας που εκτελούνται με αφορμή αθλητικές εκδηλώσεις.

Απόλυτη εμπιστοσύνη στις ελληνικές Αρχές

Όπως δήλωσε η δικηγόρος της οικογένειας του άτυχου Νάσου, Μαρία Μαυρίδου υπάρχει πλήρης εμπιστοσύνη στις Αρχές της Ελλάδας, ότι μετά τις έρευνες που έχουν γίνει, εδώ και σχεδόν έναν χρόνο, βρίσκονται πολύ κοντά στην ταυτοποίηση των δραστών. Επίσης, αναφέρει η κ. Μαυρίδου, η απόδοση της δικαιοσύνης και η επιβολή των αναλόγων ποινών, αποτελεί πρώτιστο μέλημα της Πολιτείας.

Η δικηγόρος βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη και παρακολουθεί από κοντά τις διαδικασίες, οι οποίες, λόγω και της παρουσίας της, βρίσκονται σε καλό δρόμο και προχωρούν με γρήγορους ρυθμούς.

Τον προσεχή Νοέμβριο, θα πραγματοποιηθεί το δικαστήριο για την υπόθεση του τροχαίου και στην αίθουσα θα βρίσκεται και η οικογένεια του Νάσου. Μάλιστα, αναφέρει η ίδια πηγή, εκείνο το βράδυ, όλοι οι φίλοι του Νάσου έτρεξαν στον δρόμο για να σωθούν από την βιαιότητα των μελών της συμμορίας που τους καταδίωκαν, ωστόσο, οι υπόλοιποι φάνηκαν τυχεροί, αν και κτυπήθηκαν ελαφρά από διερχόμενα οχήματα.

Στο πλάι της οικογένειας ο Ιβάν

Στην προσπάθεια της οικογένειας για εντοπισμό των δραστών και για την απονομή της δικαιοσύνης, δήλωσε συμπαραστάτης ο μεγαλομέτοχος και Πρόεδρος του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης, ο οποίος συναντήθηκε με τον πατέρα του Νάσου, Νίκο. Ο κ. Σαββίδης, ενεργοποίησε την νομική υπηρεσία της ΠΑΕ, ώστε να συνδράμει τις προσπάθειες.

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση