ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Έντονα καιρικά φαινόμενα - Οι ζημιές που προκάλεσε η κακοκαιρία

Σε 14 περιστατικά ανταποκρίθηκε η Πυροσβεστική λόγω της κακοκαιρίας

ΚΥΠΕ

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία έχει ανταποκριθεί παγκύπρια σε 14 περιστατικά, λόγω της κακοκαιρίας, δήλωσε το απόγευμα της Κυριακής στο Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων (ΚΥΠΕ), η Κούλλα Μεσαρίτου, Λειτουργός του Γραφείου Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κύπρου.

Η κ. Μεσαρίτου είπε ότι τα περιστατικά αφορούσαν, μεταξύ άλλων, πτώση δέντρων, ταμπελών, πυρκαγιές που σημειώθηκαν ύστερα από σπινθιρισμούς καλωδίων, πτώσεις ντεπόζιτων νερού, ενώ σε μια περίπτωση υπήρξε πτώση αλεξικέραυνου στην επαρχία Λεμεσού.

Σύμφωνα με την κ. Μεσαρίτου, τέσσερα περιστατικά ήταν στην επαρχία Λευκωσίας, δύο στην επαρχία Λεμεσού, τρία στη Λάρνακα, τέσσερα στην Πάφο και ένα την επαρχία Αμμοχώστου.

Η κ. Μεσαρίτου σημείωσε ότι, λόγω των σφοδρών ανέμων, ειδικά στις παραθαλάσσιες πόλεις, όλοι οι σταθμοί της Πυροσβεστικής βρίσκονται σε αυξημένη επιφυλακή και εκεί και όπου χρειαστεί θα υπάρξει και ανάκληση προσωπικού.

Επεσήμανε ότι μέχρι στιγμής δεν υπήρξε αναφορά για τραυματισμό, και πρόσθεσε ότι οι πολίτες μπορούν να καλούν για βοήθεια στο 112 ή στον πλησιέστερο πυροσβεστικό σταθμό της περιοχής τους.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση