ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ENTERTAINER Κύπρου: Διοργάνωσε ένα από τα πιο πετυχημένα πάρτι του φετινού καλοκαιριού (pics)

Ο πήχης ανέβηκε ψηλά και τώρα ανυπομονούμε όλοι για το επόμενο πάρτι για ΔΙΠΛΗ διασκέδαση.

Το πάρτι της ENTERTAINER Κύπρου είχε τεράστια επιτυχία και σίγουρα μπήκε στη λίστα με τα πιο πετυχημένα πάρτι του φετινού καλοκαιριού.
Πάνω από 2.000 άτομα διασκέδασαν λυκνιζόμενοι στους ρυθμούς της δικής μας Demi Consta που ανέβηκε πρώτη στα decks και φυσικά η μαγευτική Tanja La Croix, μας έμαθε πως η μουσική είναι τέχνη.

Ο χορός και τα υπέροχα κοκτέιλ δεν είχαν τελειωμό και το πάρτι κράτησε πολύ περισσότερο από όσο υπολόγιζαν οι διοργανωτές, αλλά δεν έκανε σε κανένα καρδιά να φύγει.

Και κάτι που έδωσε στη μέρα άλλη διάσταση ήταν το γεγονός ότι όσοι ήταν στο πάρτι μπορούσαν να κατεβάσουν το υπέροχο App της εταιρείας ENTERTAINER Κύπρου και μέχρι το τέλος του χρόνου θα απολαμβάνουν τα προνόμια του για 1 + 1 ΔΩΡΕΑΝ σε εστιατόρια, μπάρς, καφέ, σπα, ξενοδοχεία διεθνώς κ.α.

Tελικά ο συνδυασμός της ENTERTAINER Κύπρου και του Paradisos Beach Venue στην Αγία Νάπα είναι ακτύπητος και εγγυάται ΔΙΠΛΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ γιατί αν κάτι ξέρει να κάνει καλά η ENTERTAINER Κύπρου είναι να διπλασιάζει τα οφέλη και την απόλαυση σε οτιδήποτε κάνει μέσω της εφαρμογής της.

Ο πήχης ανέβηκε ψηλά και τώρα ανυπομονούμε όλοι για το επόμενο πάρτι για ΔΙΠΛΗ διασκέδαση.

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X