ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Εν αναμονή των επιστημονικών εξετάσεων

Τέλος της εβδομάδας τα αποτελέσματα

Μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα είναι έτοιμα τα αποτελέσματα των επιστημονικών εξετάσεων σε σχέση με τα τεκμήρια που παραλείφθηκαν από τη σκηνή της φωτιάς, που προκλήθηκε χθες στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Διευθυντή της Πυροσβεστική Υπηρεσίας, Μάρκος Τράγκολας.

Ερωτηθείς πού βρίσκονται οι έρευνες σε σχέση με τα αίτια πρόκλησης της φωτιάς στο Επαρχιακό Δικαστήριο, ο κ. Τράγκολας είπε ότι οι έρευνες βρίσκονται στο αρχικό στάδιο, για να σημειώσει πως η Πυροσβεστική Υπηρεσία είναι σε αναμονή των αποτελεσμάτων των επιστημονικών εξετάσεων σε σχέση με τα τεκμήρια που περισυνελέγησαν από την περιοχή της πυρκαγιάς.

Εξάλλου, είπε πως σήμερα περισυλλέγονται πληροφορίες σε σχέση με το περιεχόμενο της αποθήκης και σε σχέση με τα τεκμήρια που φυλάγονταν μέσα σε αυτή.

Από την πλευρά του ο Αναπληρωτής Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας, Στέλιος Στυλιανού δήλωσε στο ΚΥΠΕ ότι δεν υπάρχει κάποια σημαντική εξέλιξη σε σχέση με το θέμα, σημειώνοντας πως εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα.

«Δεν έχει προκύψει μέχρι στιγμής ένα ασφαλές συμπέρασμα ως προς τα αίτια της πρόκλησης της φωτιάς. Θα αξιολογηθούν τα πορίσματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, της Ηλεκτρομηχανολογικής Υπηρεσίας, εν αναμονή και των αποτελεσμάτων των επιστημονικών εξετάσεων στα διάφορα τεκμήρια που παραλείφθηκαν από τη σκηνή», είπε.

Πρόσθεσε ότι η Αστυνομία ζήτησε όπως έχει τα αποτελέσματα των επιστημονικών εξετάσεων το γρηγορότερο δυνατό.

Τέλος, είπε ότι μέχρι αυτή τη στιγμή δεν μπορούν να εξαχθούν ασφαλή συμπέρασμα και ότι στο στάδιο που βρίσκεται η αστυνομία διερευνώνται όλα τα ενδεχόμενα.

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση