ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Εμπρησμοί κατά δεσμοφυλάκων: 41χρονος κατάδικος ο ύποπτος

Εκτίει ποινή φυλάκισης

Η Αστυνομία προχώρησε σήμερα στη σύλληψη 41χρονου για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση εμπρησμού αυτοκινήτων δύο δεσμοφυλάκων που συνέβη χθες 13 Μαρτίου, 2018 στη Λευκωσία.

Διαβάστε, επίσης: Μπουρλότο τα αυτοκίνητα δεσμοφυλάκων των Κεντρικών Φυλακών

Όπως μας ανέφερε αστυνομική πηγή, ο άντρας είναι ήδη κατάδικος στις Κεντρικές Φυλακές, όπου εκτίει την ποινή του, για άλλα αδικήματα. Κατά την διερεύνηση της υπόθεσης, όμως, προέκυψε μαρτυρία εναντίον του, με αποτέλεσμα να τεθεί υπό σύλληψη.

Αύριο, Πέμπτη, αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον δικαστηρίου για έκδοση διατάγματος προσωποκράτησής του.

Τα γεγονότα

Σύμφωνα με τα γεγονότα, στις 6 π.μ. το πρωί της Τρίτης, λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά σε οχήματα μάρκας Suzuki και Mazda σταθμευμένα σε ισόγειο χώρο στάθμευσης τετραώροφης πολυκατοικίας στην οδό Αρχιεπισκόπου Κυπριανού στο Στρόβολο. Ανταποκρίθηκε ο Πυροσβεστικός Σταθμός Ακροπόλεως ‘Λοχία Σπύρου Τταντή΄ με 2 πυροσβεστικά οχήματα και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο η ώρα 06.35.

Η πυρκαγιά φαίνεται να ξεκίνησε από το Mazda και να μεταδόθηκε στο Suzuki. Ζημιές έπαθαν επίσης η βαφή και η ηλεκτρική εγκατάσταση του χώρου στάθμευσης της πολυκατοικίας. Δεν κινδύνευσε κανένας αλλά έγινε προληπτική εκκένωση των ενοίκων της πολυκατοικίας.

Το ΤΑΕ Λευκωσίας συνεχίζει τις εξετάσεις.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X