ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Έλεος! Έκοψαν την ουρά από νεκρή αλεπού (pics)

Αποτρόπαια πράξη - Φωνάζει το Κόμμα για τα ζώα

Οργή και θυμό προκαλεί η αποτρόπαια πράξη η κίνηση να κόψουν την ουρά από μια νεκρή αλεπού.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσε το Κόμμα για Ζώα Κύπρου εκφράζει την αγανάκτηση του για το περιστατικό προσθέτοντας ότι η συμπεριφορά μερικών από τους συμπολίτες μας είναι τέτοια που πραγματικά δημιουργούνται σοβαρά ερωτηματικά.

Δείτε αυτούσια την ανακοίνωση

«Το Κόμμα για τα Ζώα Κύπρου εκφράζει την αγανάκτηση του γιατί τελικά η συμπεριφορά μερικών από τους συμπολίτες μας είναι τέτοια που πραγματικά μας δημιουργούνται σοβαρά ερωτηματικά.

Μέλος του κόμματος μας κατάγγειλε ότι σήμερα Κυριακή 10/6/18 στον δρόμο Επταγώνιας – Κελλάκι είδαν την άτυχη αλεπού νεκρή στο δρόμο. Όταν μετά από 15 λεπτά πέρασαν ξανά από το ίδιο σημείο είχαν προσέξει ότι η ουρά της αλεπούς έλειπε, δηλαδή κάποιος άλλο ίσως περαστικός οδηγός είδε την νεκρή αλεπού κατέβηκε από το αυτοκίνητο του της έκοψε την ουρά και την κράτησε ίσως για τρόπαιο η σουβενίρ.

Κρίμα πολύ κρίμα γιατί τέτοιες συμπεριφορές δείχνουν ότι ακόμα δεν έχουμε ωριμάσει ως λαός. Γιατί τόσο μίσος και τόσο μένος ενάντια στα αθώα και ανυπεράσπιστα ζώα? Για το συμβάν ειδοποιήθηκε ο Κοινοτάρχης του χωριού για να μαζέψει το νεκρό ζώο και να το θάψει.

ΚΟΜΜΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΑ ΚΥΠΡΟΥ»

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X