ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Έλεος! Πυροβόλησε δυο σκυλιά γιατί του έφαγαν τα κουνέλια του

Χειροπέδες σε 62χρονο - Νεκρό το ένα σκυλί

Καταγγέλθηκε γύρω στις 5.30 χθες το απόγευμα από 53χρονο κάτοικο της επαρχίας Πάφου ότι λίγη ώρα προηγουμένως, είχε εντοπίσει ένα από τα δύο του σκυλιά, σε κοντινή απόσταση από την οικία του, να φέρει σοβαρά τραύματα και το δεύτερο σκύλο να είναι νεκρός.

Μέλη του Αστυνομικού Σταθμού Κουκλιών μετέβησαν στη σκηνή όπου εντόπισαν τον τραυματισμένο σκύλο στην οικία του 53χρονου του και το δεύτερο σκύλο να βρίσκεται νεκρός στην αυλή άλλης οικίας, σε απόσταση 150 περίπου μέτρων από την οικία του ιδιοκτήτη του.

Διαβάστε επίσης Νέα άφιξη μεταναστών στον Κάτω Πύργο

Ο 62χρονος ιδιοκτήτης της οικίας όπου βρισκόταν ο νεκρός σκύλος, φέρεται να ισχυρίστηκε ότι δύο σκύλοι εισήλθαν στην αυλή του και σκότωσαν κουνέλια του. Όταν τους αντιλήφθηκε, σύμφωνα πάντα με τους ισχυρισμούς του, προσπάθησε να τους απομακρύνει ρίχνοντας τους νερό, αλλά αυτοί έγιναν επιθετικοί και φοβούμενος ότι θα του επιτεθούν, τους πυροβόλησε με το κυνηγετικό του όπλο.

Σύμφωνα με τον 53χρονο ιδιοκτήτη των σκύλων, αυτός φέρεται να ανάφερε ότι γύρω στις 5.20 της ίδιας ημέρας, οι δύο του σκύλοι διέλαθαν της προσοχής του και έφυγαν από την πόρτα της περίφραξης της οικίας του.

Ο τραυματισμένος σκύλος μεταφέρθηκε από τον ιδιοκτήτη του σε κτηνίατρο για περίθαλψη των τραυμάτων του, ενώ το νεκρό σκυλί καθώς και τρία νεκρά κουνέλια παραλήφθηκαν από της Κτηνιατρικές Υπηρεσίες. Διενεργήθηκε νεκροτομή όπου διαπιστώθηκε ότι ο θάνατος του σκύλου οφειλόταν σε τραύματα από σφαιρίδια κυνηγετικού όπλου. Όσο αφορά τα τρία κουνέλια, διαπιστώθηκε ότι έφεραν δαγκώματα σκύλων.

Ο 62χρονος συνελήφθη βάσει δικαστικού εντάλματος και τέθηκε υπό κράτηση ενώ παραλήφθηκε και κρατήθηκε ως τεκμήριο ένα κυνηγετικό όπλο καθώς και τρία άδεια κυνηγετικά φυσίγγια.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Κουκλιών συνεχίζει τις εξετάσεις.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X