ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Είπε ψέματα ο 37χρονος - Ποια η σχέση του με τον χάκερ

Τι αναφέρουν οι πληροφορίες

24news team

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση εξαφάνισης του 31χρονου Άγγελου Περικλέους. Οι Αρχές με μεθοδευμένες κινήσεις προχώρησαν στην σύλληψη ακόμη ενός προσώπου, το οποίο εικάζεται πως σχετίζεται με τον εξαφανισμένο Άγγελο. Συγκεκριμένα, το ΤΑΕ Λευκωσίας σε συνεργασία με αυτό της Λεμεσού, πέρασαν χειροπέδες σε 37χρονο αφού σύμφωνα με όσα ανάφερε αστυνομική πηγή στο 24news, ανακρινόμενος τις προηγούμενες ημέρες φέρεται να απέκρυψε σημαντικά στοιχεία για την εν λόγω υπόθεση. Ουσιαστικά όπως πληροφορούμαστε ο 37χρονος, έδωσε στους ανακριτές διάφορους ισχυρισμούς, ωστόσο με την πάροδο του χρόνου διαπιστώθηκε πως επρόκειτο για ψευδείς πληροφορίες.

Το γεγονός ότι ο 37χρονος είναι ο ιδιοκτήτης του οχήματος, στο οποίο εντοπίστηκαν 69 πλήρη φυσίγγια 9 χιλιοστών και κάνναβη και το οποίο βρέθηκε κοντά στην οικία που διαμένει ο Περικλέους, αποτελεί σημαντικό στοιχείο για τους ανακριτές της υπόθεσης.

Σημειώνεται πως ο 37χρονος διατηρεί φιλικές σχέσεις με τον νούμερο ένα ύποπτο, ενώ πληροφορίες αναφέρουν πως υπήρξαν «συνεργάτες» σε διάφορες υποθέσεις.

Εξάλλου ο 37χρονος, οδηγήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού, όπου διέταξε την κράτησή του για περίοδο πέντε ημερών.

Φοβόταν για τη ζωή του ο Άγγελος

Οι ανακριτές της υπόθεσης εξασφάλισαν μαρτυρία από πρόσωπο του στενού οικογενειακού περιβάλλοντος του Άγγελου που αναφέρει ότι ο 31χρονος φοβόταν για τη ζωή του. Συγκεκριμένα, ο Περικλέους, φαίνεται να εκμυστηρεύτηκε σε κοντινό του πρόσωπο, ότι υποψιαζόταν πως ο 24χρονος-χάκερ, θα του έκανε κακό. Παράλληλα το ότι ο 24χρονος-χάκερ ήταν και το τελευταίο πρόσωπο που συνάντησε τον Άγγελο Περικλέους είναι ακόμα ένα στοιχείο που τον βαραίνει.

Στο μικροσκόπιο η κλοπή των €100.000

Στο κάδρο των ερευνών εξακολουθεί να παραμένει η καταγγελία για κλοπή ενός πανάκριβου ρολογιού αλλά και 100.000 ευρώ.

Ο 24χρονος που είχε συλληφθεί για απόσπαση χρημάτων ύψους €200.000 από Ρώσο επιχειρηματία και αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, είχε μεταβεί στον Αστυνομικό Σταθμό Κιτίου, όπου είχε καταγγείλει κλοπή χρηματικού ποσού αλλά και ξυλοδαρμό του.

*Φωτογραφία από το Παλαιομέτοχο που βρέθηκε καμένο το όχημα του Περικλέους 

Ο ίδιος, είχε αναφέρει ότι άγνωστα πρόσωπα, του έκλεψαν 100.000 ευρώ, ένα ρολόι και τρία κινητά.

Σημειώνεται πως οι 100.000 ευρώ ήταν μέρος των 200.000 ευρώ που ο ύποπτος είχε αποσπάσει από τον επιχειρηματία. Πληροφορίες αναφέρουν πως ο 24χρονος, κατονόμασε τον Περικλέους ως το πρόσωπο που τον έκλεψε.

Η πιο πάνω υπόθεση βρίσκεται στο κάδρο των ερευνών της Αστυνομίας, σε μια προσπάθεια να διαπιστωθεί κατά πόσον συνδέεται με την εξαφάνιση του Περικλέους.

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας

Φωτογραφία και τα στοιχεία άντρα ηλικίας 31 ετών, ο οποίος ελλείπει από την κατοικία του και για τον οποίο έχουν εγερθεί υπόνοιες ότι είναι θύμα απαγωγής, δίνει στη δημοσιότητα η Αστυνομία, με σκοπό τη συλλογή πληροφοριών που μπορεί να βοηθήσουν στον εντοπισμό του.

Πρόκειται για τον Άγγελο Περικλέους, ημερομηνία γέννησης 10/10/1991, κάτοικο Λεμεσού, ο οποίος ελλείπει από το απόγευμα (18:43) της Πέμπτης, 20 Απριλίου, 2023.

Ο 31χρονος περιγράφεται ως ύψους 1.60μ. περίπου, κανονικής σωματικής διάπλασης, με κοντά μαύρα μαλλιά και μούσι.

Φέρει τατουάζ στο δεξί χέρι, από το σημείο του ώμου μέχρι τον αγκώνα, καθώς και τατουάζ σε σχήμα κορώνας και μούσι, στον καρπό του αριστερού του χεριού.

Κατά την αναχώρηση του φορούσε μαύρη κοντομάνικη φανέλα, μαύρο παντελόνι και μαύρα αθλητικά παπούτσια.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λεμεσού, στον αριθμό τηλεφώνου 25-805057, ή με τη Γραμμή του Πολίτη, στον τηλεφωνικό αριθμό 1460 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση