ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Νέο θανατηφόρο – Δεν έφερε ζώνη ασφαλείας ο 72χρονος Παντελής

Ο 72χρονος προσέκρουσε σε δέντρο

ΚΥΠΕ

Σε οδική σύγκρουση που συνέβη λίγο μετά τις 18.00 το απόγευμα της Δευτέρας (09/01) έχασε τη ζωή του ο Παντελής Πεπόνιας 72 χρόνων από τα Μανδριάς.

Ο 72χρόνος οδηγούσε το αυτοκίνητό του στο δρόμο Πέρα Πέδι - Μανδριάς όπου κάτω από συνθήκες οι οποίες διερευνώνται, έχασε τον έλεγχο του οχήματος του και προσέκρουσε σε δέντρο.

Απεγκλωβίστηκε από την Πυροσβεστική Υπηρεσία και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού όπου πιστοποιήθηκε ο θάνατος του.

Σε δηλώσεις του στη σκηνή του νέου θανατηφόρου, ο βοηθός υπεύθυνος τροχαίας Λεμεσού, Αιμίλιος Καφάς, ανέφερε ότι, γύρω στις 18:00 και κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, ο 72χρονος έχασε τον έλεγχο του οχήματός του, «το οποίο πλαγιολίσθησε και αφού κινήθηκε αριστερά της πορείας του, προσέκρουσε πάνω σε δέντρο».

«Από την πρόσκρουση του οχήματος πάνω στο δέντρο, ο οδηγός - ο οποίος δεν έφερε ζώνη ασφαλείας - μετακινήθηκε και κτύπησε μέσα στο αυτοκίνητό του, στη θέση του συνοδηγού, με αποτέλεσμα να βρει ακαριαίο τον θάνατο», συμπλήρωσε.

Ερωτηθείς σχετικά, ο βοηθός υπεύθυνος της τροχαίας Λεμεσού υπογράμμισε το γεγονός ότι ο οδηγός πιθανότατα να βρισκόταν σήμερα στη ζωή αν έφερε ζώνη ασφαλείας, καθώς «δεν ήταν οι ζημιές που θα μπορούσαν να προκαλέσουν θάνατο στην περίπτωση που ο οδηγός έφερε ζώνη ασφαλείας».

«Είναι αυτό που τονίζουμε πάντα, ότι η ζώνη ασφαλείας σώζει ζωές και αυτό το δυστύχημα αποδεικνύει του λόγου το αληθές», κατέληξε στη δήλωσή του ο κ. Καφάς.

Τα αίτια του νέου θανατηφόρου δυστυχήματος διερευνά η τροχαία Λεμεσού σε συνεργασία με τον αστυνομικό σταθμό Πλατρών.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση