ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ανείπωτη τραγωδία στη Λάρνακα: Χειροπέδες στον οδηγό που χτύπησε την οικογένεια (pics)

Νεκρό 5χρονο παιδί - Εκτός κινδύνου η μητέρα και τα δύο παιδιά

Με δικαστικό ένταλμα συνελήφθη ο οδηγός του σαλούν οχήματος, με τις πρώτες πληροφορίες να κάνουν λόγο για 34χρονο. Στον οδηγό θα διενεργηθεί έλεγχος αλκοόλ αλλά και νάρκοτεστ.

Θετική είναι η νεότερη ενημέρωση για την κατάσταση της υγείας της μητέρας και των άλλων δύο παιδιών, είναι όλοι εκτός κινδύνου.

Διαβάστε επίσης: Τροχαίο Λάρνακας: Η φωτογραφία που συγκλονίζει (pic)

Νωρίτερα:

Σε ανείπωτη τραγωδία εξελίχθηκε το τροχαίο ατύχημα της Δευτέρας (25/6) που σημειώθηκε στον αυτοκινητόδρομο από τα Λιβάδια προς τον κυκλικό κόμβο της Ριζοελιάς, παρά την έξοδο της Αραδίππου.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία από την Αστυνομία το σαλούν όχημα χτύπησε κάτω από συνθήκες οι οποίες διερευνώνται στο προπορευόμενο διπλοκάμπινο. Από την σύγκρουση το διπλοκάμπινο ανατράπηκε ενώ το σαλούν σταμάτησε την πορεία του 300 περίπου μέτρα πιο κάτω από το μοιραίο σημείο.

Οι φωτογραφίες καταδεικνύουν και την σφοδρότητα της σύγκρουσης.

Μάλιστα στο διπλοκάμπινο αυτοκίνητο επέβαινε πενταμελής οικογένεια η οποία μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Νεκρό είναι το 5χρονο παιδάκι της οικογένειας ενώ μάχη να κρατηθεί στη ζωή δίνει η 35χρονη μητέρα και το 4χρονο παιδί της. Τραυματισμένο αλλά εκτός κινδύνου είναι και το 9χρονο παιδί. Ο πατέρας είναι σε κατάσταση σοκ.

*To δεύτερο όχημα 

Αστυνομία

Σχετικά προηγούμενης σημερινής ανακοίνωσης, το τμήμα του αυτοκινητόδρομου Αμμοχώστου – Λάρνακας, στην κατεύθυνση προς Λάρνακα, παρά το Αβδελλερό, παραμένει προσωρινά κλειστό λόγω τροχαίας σύγκρουσης που σημειώθηκε στον αυτοκινητόδρομο γύρω στις 2.40μ.μ., σήμερα Δευτέρα, 25 Ιουνίου, 2018.

Οι οδηγοί που κατευθύνονται προς Λάρνακα, Λευκωσία, Λεμεσό, καλούνται όπως εξέρχονται του αυτοκινητόδρομου στην έξοδο προς Ορόκλινη και να κατευθύνονται στον παλαιό δρόμο Αμμοχώστου (Δεκέλειας) – Λάρνακας.

Επίσης κλειστή προσωρινά λόγω της τροχαίας σύγκρουσης είναι και η είσοδος στον αυτοκινητόδρομο στην περιοχή Λειβαδιών. Καλούνται οι οδηγοί όπως κατευθύνονται προς τον παλαιό δρόμο Αμμοχώστου (Δεκέλειας) – Λάρνακας.

Προτρέπονται οι διερχόμενοι οδηγοί να κινούνται με ασφαλή, χαμηλή ταχύτητα, διατηρώντας απόσταση ασφαλείας από τα προπορευόμενα οχήματα και να ακολουθούν τις υποδείξεις των μελών της Αστυνομίας που βρίσκονται στο σημείο της σύγκρουσης και στην ευρύτερη περιοχή για παροχή βοήθειας και ρύθμιση της τροχαίας κυκλοφορίας.

Νωρίτερα:

Προσωρινά κλειστός είναι ο αυτοκινητόδρομος Αμμοχώστου – Λάρνακας, στην κατεύθυνση προς Λάρνακα, λόγω τροχαίας σύγκρουσης που σημειώθηκε στον αυτοκινητόδρομο παρά το Αβδελλερό, γύρω στις 2.40μ.μ., σήμερα Δευτέρα, 25 Ιουνίου, 2018.

Οι οδηγοί καλούνται όπως εξέρχονται του αυτοκινητόδρομου στην έξοδο προς Ορόκλινη και να κατευθύνονται στον παλαιό δρόμο Αμμοχώστου – Λάρνακας.

Καλούνται οι διερχόμενοι οδηγοί να κινούνται με ασφαλή, χαμηλή ταχύτητα, διατηρώντας απόσταση ασφαλείας από τα προπορευόμενα οχήματα και να ακολουθούν τις υποδείξεις των μελών της Αστυνομίας που βρίσκονται στο σημείο της σύγκρουσης και στην ευρύτερη περιοχή για παροχή βοήθειας και ρύθμιση της τροχαίας κυκλοφορίας.

 

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X