ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Μονή: Υπό μερικό έλεγχο η πυρκαγιά

Παραμένουν δυνάμεις πυρόσβεσης στην περιοχή

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της Πυροσβεστικής, Αντρέα Κεττή η πυρκαγιά που ξέσπασε στην περιοχή Μονής, στην επαρχία Λεμεσού τέθηκε υπό μερικό έλεγχό ενώ πυροσβεστικά οχήματα θα μείνουν στην περιοχή για επιφυλακή. 

Αυτούσιο το δελτίο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας

Η πυρκαγιά στην περιοχή Μονής Επαρχίας Λεμεσού είναι υπό μερικό έλεγχο από η ώρα 20.38. Έχει κατακάψει συνολική έκταση περίπου 5 εκταρίων από ξηρά χόρτα και χαμηλή άγρια βλάστηση. Στο μέρος της πυρκαγιάς θα παραμείνουν δυνάμεις κατά την διάρκεια της νύκτας για τελικές κατασβέσεις, ασφάλιση της περιμέτρου και αντιμετώπιση τυχόν αναζωπυρώσεων.

Προηγούμενη ενημέρωση

Πυρκαγιά βρίσκεται σε εξέλιξη στην περιοχή Μονής, στην επαρχία Λεμεσού.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, στην περιοχή επιχειρούν πέντε οχήματα της πυροσβεστικής, δύο του Τμ. Δασών, ένα του Ταμείου Θήρας, καθώς και εναέρια μέσα πυρόσβεσης: δύο αεροσκάφη του Τμ. Δασών και τα δύο εκμισθωμένα ελικόπτερα της Δημοκρατίας. Επίσης, προστέθηκε ακόμα ένα πτητικό μέσο πυρόσβεσης, της Αστυνομίας.

Η πυρκαγιά εκδηλώνεται σε δύο μέτωπα (δύο λόφοι), περίπου ένα χιλιόμετρο βορειοανατολικά του αυτοκινητοδρόμου

Μέχρι στιγμής, έχει κατακαύσει πέντε εκτάρια ξηρά χόρτα και άγρια βλάστηση, ενώ θετικό χαρακτηρίζεται το γεγονός ότι κινείται με αργούς ρυθμούς. Ως εκ τούτου, εκτιμάται πως σύντομα θα τεθεί υπό έλεγχο.

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση