ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Γρίφος» πίσω από την έκρηξη στη Λεμεσό - Ποια είναι η ύποπτη

Ποια η σχέση της Ελεγκτικής Υπηρεσίας

Στη σύλληψη της γραμματέα του Κοινοτικού Συμβουλίου Κοιλανίου, 42χρόνων προέβη η αστυνομία σε σχέση με την υπό διερεύνηση υπόθεση ρίψης αμυντικής χειροβομβίδας σε σπίτι γυναίκας 46χρονων μέλος του κοινοτικού συμβουλίου της ίδιας κοινότητας, τα ξημερώματα.

Τελικά πότε χειμωνιάζει;

Όπως ανέφερε ο υπεύθυνος του ΤΑΕ Ιωάννης Σωτηριάδης εναντίον της ύποπτης εξασφαλίστηκε μαρτυρία ότι ενέχεται στην υπόθεση. «Ωστόσο η ίδια αρνείται οποιαδήποτε ανάμειξη και δίνει κάποιους ισχυρισμούς που διερευνώνται από την αστυνομία» ανέφερε ο κ. Σωτηριάδης.

Αυτή είναι η Ελληνίδα ηθοποιός ύποπτη σε δολοφονική επίθεση της 17Ν (pics)

Ο Υπεύθυνος του ΤΑΕ Λεμεσού επιβεβαίωσε ότι οι δύο γυναίκες φέρονται να είχαν διαφορές μεταξύ τους που να σχετίζονται με το εργασιακό τους περιβάλλον.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι αυτές οι διαφορές αφορούν καταγγελίες που έγιναν στην Ελεγκτική Υπηρεσία για ατασθαλίες στο κοινοτικό συμβούλιο.

 

Νωρίτερα:

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Αστυνομία συνελήφθη το πρωί του Σαββάτου (6/10) βάση δικαστικού εντάλματος και ανακρίνεται 42χρονη γυναίκα για την έκρηξη αμυντικής χειροβομβίδας σε οικία 46χρονης τα ξημερώματα.

Νωρίτερα:

Γύρω στις 1 τα ξημερώματα σήμερα, σημειώθηκε έκρηξη σε οικία 46χρονης στη Λεμεσό.

Στη σκηνή μετέβησαν μέλη της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λεμεσού καθώς και πυροτεχνουργός όπου, από τις επιτόπιες εξετάσεις που διενεργήθηκαν, διαπιστώθηκε ότι η έκρηξη οφειλόταν στη ρίψη αμυντικής χειροβομβίδας.

«Ντου» σε οικία 17χρονου - Τον έπιασαν με κοκαΐνη και κάνναβη

Από την έκρηξη θρυμματίστηκαν τρία παράθυρα της οικίας ενώ προκλήθηκαν ζημιές στην τοιχοποιία από τα θραύσματα.

Περαιτέρω εξετάσεις θα διενεργηθούν σήμερα το πρωί ενώ το ΤΑΕ Λεμεσού διερευνά την υπόθεση.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X