ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Έκλεψε τσαντάκι έπεσε από όχημα - Διέμενε παράνομα στην Κύπρο

Του πέρασαν χειροπέδες

Στην σύλληψη 29χρονου προέβησαν σήμερα μέλη του αστυνομικού σταθμού Παραλιμνίου εναντίον του οποίου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης από το επαρχιακό δικαστήριο Αμμοχώστου για αδίκημα κλοπής διά ευρέσεως το οποίο διαπράχθηκε στις 4 Δεκεμβρίου 2023 στο Παραλίμνι.

Σύμφωνα με την αστυνομία «στις 4 Δεκεμβρίου καταγγέλθηκε στον Αστυνομικό Σταθμό Παραλιμνίου από 18χρονη ότι την ίδια ημέρα και γύρω στις 14:30 το απόγευμα ενώ εισήλθε ως συνοδηγός σε όχημα στην προσπάθεια της να τοποθετήσει την ζώνη της άνοιξε την πόρτα για να ξεμπλοκαριστεί με αποτέλεσμα να απωλέσει το τσαντάκι μέση της» στο οποίο περιείχε χρηματικό ποσό, διάφορα προσωπικά της έγγραφα και τραπεζικές πιστωτικές κάρτες ως επίσης και κοσμήματα.

Αναφέρεται πως «από εξετάσεις που διενεργήθηκαν από μέλη του αστυνομικού σταθμού Παραλιμνίου στην περιοχή όπου η 18χρονη ανέφερε ότι απώλεσε το τσαντάκι της εντοπίστηκαν οπτικά πλάνα από κλειστό κύκλωμα βιντεοπαρακολούθησης τα οποία απεικονίζουν άντρα συγκεκριμένης περιγραφής να παραλαμβάνει το τσαντάκι και να απομακρύνεται».

Σημειώνεται πως από περαιτέρω εξετάσεις των μελών του αστυνομικού σταθμού παραλιμνίου εξασφαλίστηκε μαρτυρία ότι στην υπόθεση φέρεται να εμπλέκεται 29χρονός και εναντίον του εξασφαλίστηκε ένταλμα σύλληψης από το επαρχιακό δικαστήριο Αμμοχώστου.

Σήμερα, σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 29χρονος εντοπίστηκε στο Παραλίμνι όπου και συνελήφθηκε από μέλη του αστυνομικού σταθμού παραλιμνίου και ανακρινόμενος φέρεται να παραδέχθηκε την διάπραξη της κλοπής ενώ από έρευνα που ακολούθησε στην οικία του φέρεται να εντοπίστηκε και η κλαπείσα περιουσία.

Αναφέρεται πως από έλεγχο των στοιχείων του μέσω της ΥΑΜ Αμμοχώστου διαπιστώθηκε ότι ο 29χρονός βρίσκεται παράνομα στο έδαφος της Δημοκρατίας από τις 6 Μαρτίου 2023. Η υπόθεση αναμένεται να καταχωρηθεί αύριο ενώπιον του επαρχιακού δικαστηρίου Αμμοχώστου στο Παραλίμνι. Ο Αστυνομικός Σταθμός παραλιμνίου διερευνά.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση