ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Εικόνες ντροπής στο Γ.Ν. Λευκωσίας - Αράχνες για βδομάδες! (pics)

Οι υπεύθυνοι δεν τα βλέπουν;

Τα νοσοκομεία θα έπρεπε να έχουν μια απόλυτη εικόνα καθαριότητας και οι λόγοι είναι ευνόητοι.

Εντάξει ας ξεκινήσουμε με τα βασικά, για να πάει κάποιος στο νοσοκομείο προφανώς και αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα υγείας. Επίσης δεδομένο είναι ότι με αδύναμο οργανισμό οι άμυνες του ανοσοποιητικού είναι χαμηλές με αποτέλεσμα να υπάρχει κίνδυνος λοιμώξεων.


Με ηρωίνη και κοκαΐνη πιάστηκε το «Πανούιν»


Και ερωτούμε, πώς είναι δυνατόν οι χώροι του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας να είναι εστία μικροβίων; Μάλιστα αξίζει να σημειωθεί ότι δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουν το φως της δημοσιότητας τέτοιες εικόνες από δημόσια νοσηλευτήρια. 

Σύμφωνα με ανάρτηση στον προσωπικό λογαριασμό του Προέδρου της Οργάνωσης Παραπληγικών Κύπρου, Δημήτρη Λαμπριανίδη, από όπου πήραμε και τις φωτογραφίες, το απαράδεκτο είναι πως οι υπεύθυνοι δεν βλέπουν τις ακαθαρσίες; Μάλιστα με τα όσα αναφέρει οι αράχνες που θα δείτε είναι εκεί για βδομάδες.

 

Σε δηλώσεις του ο κ. Λαμπριανίδης σημείωσε ότι οι εν λόγω φωτογραφίες είναι από κοινόχρηστους χώρους στην είσοδο της βόρειας πτέρυγας και από τους διαδρόμους οι οποίοι οδηγούν στους κεντρικούς ανελκυστήρες, σημειώνοντας παράλληλα, πως «υπάρχει πρόβλημα εδώ και χρόνια όσον αφορά την λειτουργία της υπηρεσίας των καθαριστριών».

Εν συνεχεία τόνισε ότι «εμείς αποταθήκαμε στη διοίκηση και μας ανέφερε ότι προσπαθεί να διαχειριστεί αυτό το πρόβλημα, ενώ μας επισήμανε πως υπάρχει πρόβλημα με την λειτουργία της υπηρεσίας καθαριστριών».

 

Ντροπή! Μια ευρωπαϊκή χώρα που θέλουμε να είμαστε πως επιτρέπουμε τέτοιες εικόνες; Λοιπόν ας κάνουμε αυτά που πρέπει ή μάλλον ο κάθε ένας από εμάς ας κάνει αυτό που οφείλει.

Κύριοι κάποια πράγματα επιβάλετε να είναι δεδομένα…

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση