ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Εγκληματική οργάνωση πίσω από τα 32 κιλά κάνναβης

Οι αποκαλύψεις για τον 24χρονο

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας εξέδωσε σήμερα διάταγμα κράτησης οκτώ ημερών εναντίον 24χρονου από τη Λάρνακα για διευκόλυνση των ανακρίσεων της Αστυνομίας σχετικά με διερευνώμενες υποθέσεις συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, παράνομης εισαγωγής ελεγχόμενου φαρμάκου, παράνομης προμήθειας, παράνομης κατοχής και παράνομης κατοχής ελεγχόμενου φαρμάκου με σκοπό την προμήθεια σε άλλα πρόσωπα, δηλαδή 32 κιλά κάνναβης.

Ο νεαρός συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα και στη συνέχεια δυνάμει δικαστικού εντάλματος, ερευνήθηκε το κτηνοτροφικό υποστατικό του πατέρα του στο Καλό Χωριό όπου εντοπίστηκαν 24 νάϊλον συσκευασίες πράσινης ξηρής φυτικής ύλης κάνναβης, μεικτού βάρους 26,5 κιλών.

Όπως δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΥΚΑΝ Στέλιος Σεργίδης η Υπηρεσία είχε πληροφορίες ότι ο 24χρονος διακινούσε μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών στην επαρχία Λάρνακας αλλά και σε άλλες Επαρχίες.

 

Έκανε λόγο επίσης, για εγκληματική ομάδα εισαγωγής και διακίνησης ναρκωτικών και της οποίας φαίνεται να είναι μέλος ο 24χρονος. Η αστυνομία θα ψάξει για συνεργάτες του υπόπτου καθώς και τους τρόπους εισαγωγής των ναρκωτικών στην Κυπριακή Δημοκρατία. Στο πλαίσιο των ερευνών θα ζητηθεί η συνδρομή της Europol και της Interpol, ενώ θα γίνει και άρση τηλεπικοινωνιακών δεδομένων του 24χρονου.

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X