ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Φόνος Liliana: Ήταν μεθυσμένοι, καβγάδισαν και τη μαχαίρωσε

Το δικαστήριο διέταξε την οκταήμερη κράτηση του 64χρονου

24news team

Χωρίς δικηγόρο έφθασε στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας γύρω στις 9:30 το πρωί της Πέμπτης (1/9), ο 64χρονος που συνελήφθη για τη δολοφονία της Liliana Niteanu, 55 ετών από τη Ρουμανία.

Η διαδικασια πραγματοποιήθηκε με μεταφράστρια και εναντίον του 64χρονου, υπάρχει μαρτυρία που τον εμπλέκει στην υπόθεση φόνου εκ προμελέτης και κατοχή επιθετικού οργάνου.

Το δικαστήριο διέταξε την οκταήμερη κράτησή του ενώ υπάρχουν εύλογες υποψίες οτι εμπλέκεται στην υπόθεση αφού διάφορες κινήσεις του, τον συνέδεσαν με τη σκηνή. Στην κατοχή του 64χρονου βρέθηκε αριθμός μαχαιριών.

Αναμένεται επίσης να ληφθουν 30 καταθέσεις ενώ θα εξεταστούν τεκμήρια τα οποία θα σταλούν για επιστημονικές εξετάσεις.

Σημειώνεται πως σύμφωνα με πληροφορίες του 24News o 64χρονος κατά την ανάκρισή του, ανέφερε στα μέλη της Αστυνομίας ότι καθώς βρισκόταν μαζί με την 55χρονη Liliana Niteanu, εντός της εγκαταλελειμμένης οικίας, οι δυο τους κατανάλωναν αλκοόλ και ξεκίνησαν να καβγαδίζουν έντονα. Τότε ο 64χρονος, σύμφωνα πάντα με τους ισχυρισμούς του, πρόταξε μαχαίρι εναντίον της 55χρονης και τη σκότωσε. 

Υπενθυμίζουμε ότι η 55χρονη γυναίκα, εντοπίστηκε άγρια δολοφονημένη γύρω στις 16:30 το απόγευμα της Τρίτης (30/8), στη Λευκωσία και συγκεκριμένα σε εγκαταλελειμμένη οικία σε πάροδο της οδού Κέννεντυ.

Σύμφωνα με τα ευρήματα της νενομισμένης νεκροτομής στη σορό της 55χρονης που πραγματοποιήθηκε χθες, ο θάνατός της επήλθε από αιμοραγγικό σοκ συνεπεία πολλαπλών τραυμάτων από νύσσον και τέμνον όργανο

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση