ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Έβαλε φωτιά στα social media Κύπριος Γιατρός! «Τελικά ολοκληρώθηκε η φόρμουλα για τον καρκίνο»

Έντονες φαίνεται να είναι οι αντιδράσεις

Ο Κύπριος γιατρός με ανάρτηση του ανακοίνωσε ότι ολοκλήρωσε την φόρμουλα για τον καρκίνο χωρίς ωστόσο να δίνει περισσότερες πληροφορίες. Όπως ήταν φυσιολογικό η ανάρτηση του έφερε αντιδράσεις αφού πρόκειται για ένα πολύ ευαίσθητο θέμα που αγγίζει χιλιάδες συνανθρώπους μας. Το θέμα έφερε στο φως της δημοσιότητας η εφημερίδα Πολίτης αναφέροντας ότι για το συγκεκριμένο συμβάν άρχισε ήδη αυτεπάγγελτη έρευνα της Επιτροπής Δεοντολογίας του Παγκύπριου Ιατρικού Συλλόγου.

Ο γιατρός δρ Ηλίας Πετάης θωρακοχειρουργός στην ειδικότητα έγραψε σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης: «Αγαπητοί φίλοι, μετά από 7 χρόνια προσπάθειας σας ανακοινώνω με μεγάλη μου χαρά ότι τελικά ολοκληρώθηκε η φόρμουλα για τον καρκίνο!» Η ανάρτηση έγινε τέλη Αυγούστου στην ομάδα που φέρει το όνομά του στο facebook (Natural & Herbal therapies from the Researcher Dr Petais Elias).

Όπως δήλωσε ο ίδιος στον Πολίτη, «είναι παλιά φόρμουλα, φυσικοπαθητική, που έγινε τώρα θέμα. Είναι βοηθητική, τα επόμενα χρόνια θα φανεί αν βοηθά. Δεν το ξέρουμε τώρα» και συνέχισε, «ασχολήθηκα από το 2004 και γενικά με φυσιοφυτικές φόρμουλες, σκευάσματα. Είχα τον πατέρα μου καρκινοπαθή και δεν δούλευαν οι χημειοθεραπείες. Τελικά πέθανε. Σε κάποια στιγμή προχώρησε αυτό το πράγμα (σ.σ. οι έρευνες). Τι περιέχει, είναι το μυστικό. Δουλεύει και μόνο του σε κάποιον βαθμό. Για να είμαστε 100% σίγουροι ότι δουλεύει πρέπει να γίνει πιο εντατική έρευνα, αλλά είμαι μόνος μου»

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση