ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Δύο μήνες φυλάκισης με αναστολή και 500 ευρώ πρόστιμο σε 22χρονο για κατοχή κάνναβης

Για την ίδια υπόθεση παραδέχθηκε ενοχή και ένας 35χρονος

Ποινή φυλάκισης δύο μηνών με αναστολή τριών χρόνων και 500 ευρώ πρόστιμο, επέβαλε σήμερα το Μόνιμο Κακουργιοδικείο Λάρνακας – Αμμοχώστου, σε 22χρονο, από τη Λευκωσία και διαμένει στην ελεύθερη περιοχή Αμμοχώστου, ύστερα από δική του παραδοχή ότι στις 14 Ιουλίου 2017 στο Παραλίμνι είχε στην κατοχή του παράνομα ένα γραμμάριο ξηρής φυτικής ύλης κάνναβης.

Για την ίδια υπόθεση παραδέχθηκε ενοχή και ένας 35χρονος και σήμερα το Κακουργιοδικείο όρισε την 13η Φεβρουαρίου ως ημερομηνία για ανάγνωση γεγονότων και επιβολή ποινής.

Το Κακουργιοδικείο όρισε επίσης την 17η Απριλίου 2018 ως ημερομηνία έναρξης της ακροαματικής διαδικασίας εναντίον δύο άλλων ατόμων ηλικίας 35 χρόνων που κατηγορούνται για την ίδια υπόθεση και δεν παραδέχθηκαν ενοχή.

Οι κατηγορίες αφορούν παράνομη εισαγωγή και κατοχή ελεγχόμενου φαρμάκου Τάξεως Β, παράνομη κατοχή ελεγχόμενου φαρμάκου Τάξεως Β με σκοπό την προμήθεια σε άλλο πρόσωπο και παράνομη προμήθεια ελεγχόμενου φαρμάκου Τάξεως Β από άλλο πρόσωπο και παράνομη χρήση ελεγχόμενου φαρμάκου Τάξεως Β, δηλαδή 14 περίπου κιλά κάνναβης.

Η υπόθεση είδε το φως της δημοσιότητας στις 14 Ιουλίου 2017 όταν ο 33χρονος έφτασε στο Αεροδρόμιο Λάρνακας με πτήση από τις Βρυξέλλες και σε έρευνα που έγινε στην αποσκευή του εντοπίστηκαν 28 συσκευασίες του μισού κιλού ξηρής φυτικής ύλης κάνναβης με τη συνολική ποσότητα να ανέρχεται στα 14 περίπου κιλά.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση