ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Δωρεάν η είσοδος φέτος στην Παραμυθούπολη

Έρχεται και φέτος η αγαπημένη μας πόλη

Στις 17 Νοεμβρίου ανοίγει φέτος τις πόρτες της η Παραμυθούπολη, γεγονός που περιμένουν μικροί αλλά και μεγάλοι, με ανυπομονησία. 

Οι προετοιμασίες έχουν μπει στην τελική ευθεία και η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ δίνει και φέτος το σύνθημα για την έναρξη των Χριστουγέννων προσκαλώντας μας να ζήσουμε τη μαγεία της πιο αγαπημένης πόλης.

Ωστόσο φέτος η Παραμυθούπολη έρχεται πιο ανανεωμένη από ποτέ. Νέα εντυπωσιακά παιχνίδια που θα καταπλήξουν αλλά και δωρεάν είσοδο για όλους.

Φυσικά εκεί θα βρίσκεται, όπως κάθε χρόνο, ο Άη Βασίλης παρέα με τους πολύτιμους βοηθούς του και φορτωμένος με δώρα. Δεκάδες σπιτάκια με κάθε λογής λιχουδιές θα γεμίσουν και πάλι τη Λευκωσία με λαχταριστές μυρωδιές ενώ οι άνθρωποι της Παραμυθούπολης έχουν ετοιμάσει τις πιο διασκεδαστικές δραστηριότητες για παιδιά: ξυλοπόδαροι, μπαλονοκατασκευές, ταχυδακτυλουργοί, θεατρικά παιχνίδια, ακροβατικά και χορευτικά shows σας περιμένουν!

Τα εγκαίνια της Παραμυθούπολης θα γίνουν την Πέμπτη 23 Νοεμβρίου, με μια μεγάλη συναυλία από την αγαπημένη Μελίνα Ασλανίδου. Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για όλους ενώ ένας τυχερός επισκέπτης θα έχει την ευκαιρία να φύγει από την παραμυθούπολη με ένα ολοκαίνουργιο Ford Fiesta.

Χρυσός Χορηγός η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ, Μέγας χορηγός η ΜΤΝ.

Χορηγοί: ΠΑΡΚΟ ΠΑΛΙΑΤΣΟ, Ελληνικά Πετρέλαια ΕΚΟ, ΚΕΑΝΙΤΑ, ΦΟΥΡΝΟΙ ΖΟΡΠΑΣ, Πατατάκια LAYS, Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΓΡΟΣ, Εταιρία Α/φοι Λανίτης, FORD, ION

Χορηγοί επικοινωνίας Love FM και Wiz Urban Guide.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση