ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Διπλοκάμπινο τυλίχθηκε στις φλόγες σε πρατήριο καυσίμων

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία το τελευταίο 24ώρο ανταποκρίθηκε σε 24 περιστατικά

24news team

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία το τελευταίο 24ώρο ανταποκρίθηκε σε 24 περιστατικά (17 πυρκαγιές και 7 Ειδικές Εξυπηρετήσεις) με τα άξια αναφοράς πιο κάτω:

Στις 13:38 ανταπόκριση σε διαμέρισμα πολυκατοικίας στο δεύτερο όροφο στο Γέρι. Ανταπόκριση με δύο πυροσβεστικά οχήματα από πυροσβεστικούς σταθμούς Λευκωσίας. Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της Πυροσβεστικής, κο Αντρέα Κεττή, η πυρκαγιά ήταν σε ρουχισμό σε αποθηκευτικό χώρο. Την ώρα της πυρκαγιάς οι ένοικοι απουσίαζαν. Η αίτια ήταν πρόβλημα σε ηλεκτρική συσκεύη.

Στις 21:30 ανταπόκριση σε πυρκαγιά σε διπλοκάμπινο όχημα σταθμευμένο εντός εγκατάστασης πλυντηρίου οχημάτων σε πρατήριο καυσίμων στη Πέγεια. Ανταπόκριση με δύο πυροσβεστικά οχήματα από Σταθμό Πάφου. Το όχημα έπαθε εκτεταμένες ζημιές. Θα ακολουθήσει διερεύνηση σήμερα.

Στις 23:05 ανταπόκριση σε πυρκαγιά έκτασης περίπου δύο εκταρίων απο ξηρά χόρτα, χαμηλή άγρια βλάστηση και σωρούς από άχρηστα υλικά σε λοφώδη περιοχή στην Καλλιθέα στο Δάλι. Ανταπόκριση με τρία πυροσβεστικά οχήματα από Σταθμούς Λευκωσίας και έλεγχος της πυρκαγιάς στις 00:45. Τα αίτια διερευνώνται.

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση