ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Διπλό φονικό: Ψάχνουν το φονικό όπλο σε σκυβαλότοπους (vid)

Έρχεται στην Κύπρο ειδικός σύμβουλος της Scotland Yard;

Το διπλό φονικό του Στροβόλο συγκλόνισε το παγκύπριο με κάποια βασικά ερωτήματα να παραμένουν αναπάντητα έστω και αν οι έρευνες διεξάγονται με εντατικούς ρυθμούς από την πλευρά της αστυνομίας.

Σήμερα ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας κύριος Ανδρέας Αγγελίδης μίλησε στην πρωινή εκπομπή του ΡΙΚ «Πρώτη Ενημέρωση» χωρίς ουσιαστικά να μπει στις λεπτομέρειες της υπόθεσης. Αυτό συμβαίνει από την πρώτη μέρα του φονικού αφού η αστυνομία κάνει λόγο για μια υπόθεση που χρήζει λεπτού χειρισμού.

Ο κύριος Αγγελίδης τόνισε ότι έχουν παρθούν καταθέσεις από διάφορους ενώ κάποιες εξετάσεις που αφορούν την υπόθεση έχουν προχωρήσει. Σε κάποια βασικά ερωτήματα ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας απάντησε γενικά χωρίς να διαψεύσει ή να επιβεβαιώσει κάτι.

Σε ερώτηση κατά πόσο η αστυνομία με διάταγμα έχει ζητήσει την άρση των τηλεπικοινωνιακών δεδομένων των θυμάτων και συγγενικών προσώπων, ή αν οι ανακριτές έχουν στα χέρια τους τον ηλεκτρονικό υπολογιστή του άτυχου καθηγητή ο κύριος Αγγελίδης αρκέστηκε να πει ότι, «Αυτά γίνονται και πολλά άλλα έχουν γίνει και είναι θέματα της διαδικασίας».

Στο κατά πόσον η πάροδος του χρόνου θα λειτουργήσει αρνητικά στην εξιχνίαση του στυγερού εγκλήματος ο κύριος Αγγελίδης δήλωσε, ότι σε τέτοιες σοβαρές υποθέσεις η αστυνομία θέλει να κινείται τάχιστα. Γενική ήταν και η απάντηση του στο αν η αστυνομία διεξάγει έρευνες για εντοπισμού του φονικού όπλου σε διάφορους σκυβαλότοπους λέγοντας ότι οι έρευνες γίνονται σε διάφορες κατευθύνσεις για εντοπισμό διάφορων τεκμηρίων και όχι μόνο του μαχαιριού.

Τέλος ο Εκπρόσωπος Τύπου δεν θέλησε να επιβεβαιώσει ούτε να διαψεύσεις τις πληροφορίες που θέλουν την αστυνομία να έχει καλέσει, δικαστικό ψυχολόγο σύμβουλο της Scotland Yard να έρχεται στην Κύπρο για να συνδράμει στις έρευνες.

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X