ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Διαρρήξεις σε πρατήρια βενζίνης και μίνι μάρκετ

Από περαιτέρω εξετάσεις της Αστυνομίας διαφάνηκε ότι παραβιάστηκαν βοηθητικές πόρτες εισόδου των τριών υποστατικών

ΚΥΠΕ

Διαρρήξεις σε δύο πρατήρια βενζίνης στην Αργάκα και τη Δρούσεια και σ' ένα μίνι μάρκετ στον Κάθηκα, το βράδυ της Πέμπτης, διερευνά η Αστυνομία.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της ΑΔΕ Πάφου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου Μιχάλη Νικολάου κατά την διάρκεια της νύχτας δύο πρατήρια καυσίμων στην Δρούσεια και στην Αργάκα και ένα μίνι μάρκετ στον Κάθηκα φαίνεται να διαρρήχθηκαν.

Από το πρατήριο καυσίμων στην Αργάκα, είπε ο κ. Νικολάου, κλάπηκε το χρηματικό ποσό των 50 ευρώ, από το πρατήριο καυσίμων στην Δρούσεια το χρηματικό ποσό των 130 ευρώ και από το μίνι μάρκετ στον Κάθηκα οι φερόμενοι δράστες φέρεται να απέσπασαν την ταμειακή μηχανή αξίας 680 ευρώ η οποία περιείχε το χρηματικό ποσό των 380 ευρώ.

Από περαιτέρω εξετάσεις της Αστυνομίας διαφάνηκε ότι παραβιάστηκαν βοηθητικές πόρτες εισόδου των τριών υποστατικών ενώ εντοπίστηκαν τεκμήρια που σχετίζονται με την περίπτωση της διάρρηξης του μίνι μάρκετ στον Κάθηκα.

Συγκεκριμένα, οι ανακριτικές αρχές εντόπισαν ολόκληρη την ταμειακή μηχανή η οποία παραλήφθηκε για επιστημονικές εξετάσεις.

Ο κ. Νικολάου πρόσθεσε ότι όλες οι σκηνές έχουν εξεταστεί επιστημονικά και αναμένονται τα αποτελέσματα των εργαστηριακών εξετάσεων.

Σύμφωνα με τον ίδιο η Αστυνομία αξιολογεί επιπρόσθετα κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης ώστε να εξασφαλίσει κάποια μαρτυρία που θα την οδηγήσει στην σύλληψη των δραστών.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση