ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Δελτίο καιρού: Θα καλοκαιριάσει... έρχεται άνοδος της θερμοκρασίας

Ασθενής ψηλή πίεση επηρεάζει παροδικά την περιοχή.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ στα δυτικά και τα βόρεια θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς αλλά αρχικά στα προσηνεμα μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί αργότερα λίγο ταραγμένη και στα ανατολικά ήρεμη μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 9 βαθμούς στο εσωτερικό, τα νότια και τα ανατολικά παράλια, γύρω στους 11 στα υπόλοιπα παράλια και στους 5 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ στα δυτικά και τα βόρεια θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά μεταβλητοί ασθενείς, 3 μποφόρ, για να καταστούν σταδιακά θαλάσσιοι, ασθενείς ως μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 24 βαθμούς στο εσωτερικό, στους 20 στα δυτικά παράλια, γύρω στους 21 στα υπόλοιπα παράλια και στους 14 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο το βράδυ, περίοδοι με κυρίως αίθριο καιρό θα εναλλάσσονται με διαστήματα αυξημένων ψηλών νεφώσεων. Οι άνεμοι θα καταστούν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και τοπικά μέχρι νοτιοανατολικοί, ασθενείς, 3 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη.

Την Κυριακή θα παρατηρούνται αυξημένες ψηλές ή και μέσες νεφώσεις. Το βράδυ της Κυριακής, αναμένεται αραιή σκόνη. Η θερμοκρασία θα σημειώσει γενικά μικρή άνοδο αλλά στα δυτικά και τα ορεινά θα σημειώσει άνοδο.

Τη Δευτέρα θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες, κυρίως ψηλές ή και μέσες νεφώσεις. Η αραιή σκόνη αναμένεται σταδιακά να υποχωρήσει. Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο, κυρίως στο εσωτερικό και τα ορεινά.

Την Τρίτη θα υπάρχουν περίοδοι με κυρίως αίθριο καιρό αλλά και παροδική συννεφιά. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X